Interior

Herfst in huis

photo’s by interieur-coosje

 

Herfst in huis

Met de herfst in aantocht wordt het tijd om in huis schoon te maken, op te ruimen, dingen te veranderen en een paar nieuwe spulletjes aanschaffen. Vallen luxaflex in het raam en een nieuwe kast daar ook onder?! Tegen het schoonmaken en opruimen zie ik altijd op maar als ik éénmaal bezig ben is het lang zo erg niet en ruimt het heerlijk op! De veranderingen en nieuwe aanwinsten volgen snel!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

11 Comments on “Herfst in huis

 1. Hoi ,..Stephanie,
  Wat leuk je reactie op de Fabeltjeskrant blikken.
  Ik wist dat ik ooit een foto van je blikken heb gezien op je blog dus ik ben even gaan zoeken.
  Ik denk dat dit ze zijn,….ja toch?
  Deze twee heb ik al in de kast staan,……..helaas.
  Maar niet weg doen hoor! Het is best wel zonde eigenlijk, beetje jeugdsentiment hahaha
  Ook handig zijn ze voor schroefjes, moertjes, spijkers enz. voor jullie houten huisje.
  Of voor de potloden en stiften van de jongens. Naja,..dat hoef ik je ook niet uit te leggen je bent creatief genoeg.
  Bedankt voor je reactie en nog een fijn weekend, groet Jolanda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *