Herfst binnenkijker

Herfst binnenkijker

herfst binnenkijker 1

herfst binnenkijker 2

herfst binnenkijker 3

herfst binnenkijker 4

herfst binnenkijker 5

herfst binnenkijker 6

herfst binnenkijker 7

herfst binnenkijker 8

herfst binnenkijker 9

herfst binnenkijker 10

Is jouw huis ook al Herfst proof? ik doe mijn best maar het is nog niet helemaal zoals ik voor ogen heb. Er staan nog steeds te veel klusjes op de agenda en die worden mondjes maat uitgevoerd. Plannen genoeg maar tijd te kort. Vandaag een vrije dag en naast het wassen, stofzuigen en boodschappen doen probeer ik het huis ook meer in Herfst stijl te krijgen. Ondertussen geniet ik van deze Herfst binnenkijker die ik tegen kwam op de Zweedse makelaars site Alvhem Makleri.

Het appartementen complex staat in Götenborg, Denemarken. Het is een eeuwenoud pand en dateert uit 1907. Het is smaakvol gerenoveerd en bevat twee kamers.
De ruimte is stijlvol ingericht en heeft een mooie licht inval door de prachtige, grote, oude ramen.
Het leuke aan deze ruimte vind ik dat de bewoners er voor gekozen hebben de grote oude kerkbank midden in de kamer te plaatsen. Op deze manier creëeren zij een afscheiding van de keuken naar het zit gedeelte. Ik zou er zelf nooit op gekomen zijn maar vind het gedurfd en stoer staan. Zoals ik bij iedere (Scandinavische) binnenkijker aangeef die ik op mijn blog plaats, de mix van stijlen maken voor mij een inrichting. Het geeft een huis karakter en een eigen stijl. Dat is heel belangrijk, niemand voelt zich prettig en thuis in een showroom.
De vintage stoelen, zoals de vlinder stoelen van Arne Jacobsen zijn in grote getallen op Marktplaats te vinden. De oude safari stoel is waarschijnlijk een Kringloop vondst of erfstuk. Nieuw heb ik ze ook bewondert op de VT wonen & design beurs maar ze zijn (helaas) ver boven mijn budget. Oude kruiken, spiegels, vintage servies, manden en olie lampjes kun je vinden in de Kringloop winkel of in Brocante winkeltjes. Soort gelijke vloerkleden vind je bij Ikea. Een tweedehands lamp is nieuw leven ingeblazen door er gewoonweg een groot peertje in te draaien, hoe leuk!. Geen budget voor dure design lampen maar je zou ze wel heel graag in huis willen hebben? Kijk dan een op de site van VOGA, daar staat heel veel “geïnspireerd” design op voor redelijk goedkope prijzen.

fotobron : Alvhem Makleri

4 thoughts on “Herfst binnenkijker

 • Judith
  oktober 14, 2015 at 12:04 pm Beantwoorden

  Wauw, wat een fijn huis! XO

 • Anne
  oktober 14, 2015 at 1:24 pm Beantwoorden

  Wat een super gaaf huis!

 • Vlinderstoel.eu
  oktober 15, 2015 at 10:46 pm Beantwoorden

  Prachtig, vooral licht en ruimtelijk, en het patina op de meubels geeft het ook net even dat beetje extra charme!

 • Postkasten
  oktober 17, 2015 at 12:13 pm Beantwoorden

  Wauw het ziet er echt prachtig uit. Mooi al dat wit in combinatie met de ramen.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>