Happy New Year!

2011 is (bijna)voorbij…. Een bevlogen jaar waar veel in is gebeurd. 
In oktober ben ik mijn blog interieur-coosje begonnen. Op een avond bedacht ik me, wat doe ik het liefst in mijn leven? wat is mijn passie? Ik ben achter de laptop gaan zitten en ben een blog gaan maken over interieur, wonen en life style (toen wist ik nog niet dat er zoveel mensen zijn die dezelfde liefde delen m.b.t. woon-blogs als ik!).
Al jaren hou ik me bezig met wonen. Elke maand koop ik veel tijdschriften (VT wonen, 101 woonideeën, Elle wonen, E&I), ik speur internet af, cros het hele land door naar bepaalde winkels, hotels of café’s die ik weer ergens heb gespot of van heb gehoord. Ga naar beurzen, kringloopwinkels en rommelmarkten. Als je me diep in mijn hart kijkt zou ik het liefst interieur styliste willen worden maar dat is er nog nooit van gekomen. Ik werk op Schiphol als HR medewerker, ben de vrouw van en bovenal moeder van 3 kids. Misschien wordt 2012 het jaar van de ommekeer? Mijn blog is in ieder geval de eerst stap…
Ik hoop dat jullie net zoveel plezier aan mijn blog beleven als ik!
Het allerbeste voor 2012 toegewenst!!!

5 thoughts on “Happy New Year!

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *