Kids

Halloween Lego heads

 

Lego heads – Halloween

 

De zon schijnt, het is droog, een mooie middag om met de kids alles klaar te maken voor de avond waar ze al weken naar uit kijken …. Halloween! Vanmiddag gaan we gezellig pompoenen kopen en uitsnijden, alle verkleed spullen en maskers opzoeken, snoepjes kopen en het huis (althans de voordeur) griezelig maken….. Happy Halloween vanavond! Veel (spookachtig) plezier.

foto’s interieur-coosje
Lego pumpkin head en skeleton head Room CPH

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

7 Comments on “Halloween Lego heads

  1. He Stephanie, leuk ook die koppen. Het lijkt wel of heel blogland ze heeft. Maar jullie doen echt aan Halloween… wij hebben hier Sint-Maarten. (Is katholiek)
    Veel plezier en voor de kinderen is Halloween natuurlijk veel leuker… spannend!
    Groetjes Martine.

  2. Heel veel plezier vanavond… happy halloween!!! Ook wij wachten even op sint maarten… maar het ziet er allemaal superleuk uit al die mooie griezelspulletjes overal…leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *