Used before category names. Lifestyle

halloween

halloween

Ons huis (en tuin) zijn klaar voor Halloween (HELLUP wat is de bestrating groen !). Mijn jongens hebben de pompoenen gister middag gemaakt en kunnen niet wachten tot het morgen is. Halloween wordt bij ons in het dorp alleen bij ons in de wijk gevierd. Weken terug hebben we al een masker gekocht. Op het nieuws zag ik van de week dat het de maskers zijn waar nu overvallen en andere vage aanslagen mee gedaan worden … Oeps! Mijn kinderen transformeren morgen ook in Horror Clown en ik ben er dit jaar niet bij. Op Instagram en Facebook hebben de meeste van jullie denk wel gelezen dat ik een baan heb gevonden! Na bijna twee jaar zoeken is het gelukt en begin ik meteen deze week al. Ik ben heel blij met de job maar moet ook even wennen aan het idee dat ik niet overal meer bij kan zijn.
Het kleed wat achter de bank ligt i.p.v. ervoor heb ik deze week bij Karwei gekocht. Het is een goedkoop maar mooi alternatief voor de echte Marokkaanse Berber, die nog wel steeds op mijn wishlist staat. Jack is blij want nu kan hij daar lekker (zacht) op spelen met zijn lego en andere speelgoed. Voor de mensen die bang zijn dat ik nu met Coos-je ga stoppen… don’t worry dat doe ik niet. Alleen denk ik dat mijn spam op social media wel iets minder zal worden en wellicht gaat de shop op een iets lager pitje. Maar dat weet ik nog niet. Komt tijd, komt raad. Deze week zijn de leuke printen van Strups binnen gekomen! Ze zijn echt te leuk!
Fijne week allemaal!

☆ H A P P Y H A L L O W E E N ☆

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Dutch Design Week Eindhoven #DDWbloggerscafe deel 2

Leave a reply

Comments

LEUK EN GRAPPIG ZIJN DIE LEGO KOPJES!

FIJNE DAG,

MIRANDA

Wat een mooie Halloween pompoenen maakte de jongens! En gefeliciteerd met je baan! Het kleed van de Karwei is trouwens echt mooi! Past heel goed in jullie interieur (:

Mooi kleed wat inderdaad goedkoper maar ook praktischer is met kinderen.
Leuk die pompoenen, we hebben ze hier ook gemaakt; een fijne vakantie aktiviteit. Ook al vieren we hier geen Halloween.
Ze zijn vooral erg gezellig 's avonds met een kaarsje erin!

Stephanie proficiat met je nieuwe baan! En wat de bestrating betreft… ik vind het juist mooi al dat groen en mos op de tegels (of zeg ik nu iets stoms?). Puur natuur 🙂
Fijne H A L L O W E E N!

Die LEGO Halloweens zijn echt HEEL ERG GAAF!!

Veel succes met je nieuwe baan.

Wat leuk die pompoenen, hier wordt het echt niet gevierd, Sint maarten dan weer wel. Mooi dat zwarte lampje bij je. Het kleed ziet er ook heerlijk zacht uit, en lekker rustig qua kleur. Ik lees nu van boven naar onder toe dus zag in een eerdere post al dat je baan het toch niet was :-(. Pascale X