Interior

Gun vaaasje Bloomingville

 

Gun vaasje Bloomingville

Toch even snel een blogje tussendoor. Na weken van wachten werd net mijn Gun vaasje van Bloomingville bezorgt. Hij is besteld bij  Goed in stijl.  Ik ben er heel blij mee. Het goud, hoe kitch!? maar zo leuk.
Naast mijn werk nu een paar huishoudelijke taken. Ik ga mijn buitenboel schoonmaken. De zon schijnt, het is er mooi weer voor. Een fijne woensdag middag iedereen!

 

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

9 Comments on “Gun vaaasje Bloomingville

  1. Kom nu van buiten, ben aan het snoeien, maar ik wilde even reageren op je verschrikkelijk leuke vaasje. Had hem voorbij zien 'schieten' maar jij koopt hem gewoon. Wat een blikvanger. Kunnen jouw jongens er wel vanaf blijven? Jongens en pistolen..
    Ze zijn alweer uitverkocht bij Goed in Stijl. (stiekem gekeken van de week)
    Fijne avond! Lieve groet Martine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *