Kids

GRAY LABEL

39_impression_1_detail

187

Anhang-1

gray label

gray label1

39_impression_2_detail

39_impression_3_detail

Na twee weken werken in een kinder lifestyle winkel ben ik natuurlijk nu ook om op het gebied van kids fashion 😉 Al heb ik zelf geen kleine kinderen meer die de geweldig mooie en tevens super zachte kwaliteit van Gray Label kunnen dragen (tot mijn groot ongenoegen). Wat is dit label mooi en leuk zeg!
Net als met interieur hou ik qua kleding ook van basic en eenvoud. Gray Label heeft een mooi nieuwe collectie voor het najaar en winter uitgebracht in neutrale kleuren en eenvoudig design.
Voor mij niet getreurd dat mijn kids te groot zijn voor Gray Label, en is een oversized trui die er in mama en dochter uitvoering is! De mama uitvoering hangt naar alle waarschijnlijkheid vast binnenkort in mijn kast, love it!
Wel kleine kindjes? Gray label is verkrijgbaar in Baby, Boys en Girls in de maten 0 tot 8 jaar.

Meer collectie van Gray Label zien? klik hier.

foto’s Gray Label

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *