gecoat tafellinnen
Interior

Gecoat tafellinnen

Tafelzeilonline

Een paar weken terug werd ik via de mail benaderd door het bedrijf Tafelzeilonline.com. Zij hadden de vraag of ik het leuk zou vinden een samenwerking met hun aan te gaan. De tafelzeilen vonden zij leuk bij mij passen, en daar hadden zij gelijk in!
Nou krijg ik vaker verzoeken tot samenwerking. Soms zijn deze aanvragen leuk en soms zijn ze minder. De mindere aanvragen, dan heb ik het over spullen of onderwerpen die ik echt niet bij mij vind passen, laat ik voorbij gaan. Het kan namelijk niet de bedoeling zijn dat ik producten of onderwerpen op mijn blog plaats waar mensen hun vraagtekens bij zetten. Dit was echter bij mijn vorige post een beetje het geval ???? Daar kwamen wat vragen over…

wel of niet samenwerken

Soms is het lastig te beslissen of iets wel of niet bij je past. De keuze een gastblog te posten over beleggen is een door mij bewuste keuze geweest. Wie mijn blog langer volgt weet dat ik zo op zijn tijd een open sta voor gastblogs als deze. En samenwerkingen, dat doen de meeste bloggers (althans die ik ken). Wat is er leuker om zo op zijn tijd iets te krijgen wat jij mooi vindt in ruil voor een leuke post? Het bloggen is tenslotte ooit ook opgezet om mensen te inspireren πŸ™‚
Terug naar de samenwerking met tafelzeilonline.com, hier zei ik volmondig ja tegen omdat ik al heel snel een tafelzeil op deze site tegen kwam die ik helemaal het einde vond.
Zonder dat ik het door had, liep ik ook nog mee in de nieuwste najaarstrend van het Finse designlabel Marimekko, vooruitziende blik zeg maar!

decoratief en functioneel

Naast het feit dat een tafelzeil erg handig en functioneel is met kids (geloof me, ik heb er al diverse versleten), kan een mooi tafelzeil ook heel decoratief staan. Je geeft je eethoek toch net weer even een ander look.
Het bruin geruite zeil wat ik koos komt uit de serie gecoat tafellinnen. Dit zeil is veel minder stug en iets dunner dan het normale tafelzeil wat ik gewend was (heb diverse zeilen van Kitsch Kitchen gehad). Het afwasbaar tafellinnen is gemaakt van geplastificeerd katoen en is van zeer goede kwaliteit. Het is 2x gecoat met acryl en 1x met teflon. Hierdoor is het vlekwerend (super voor bij mij thuis!!) en oerdegelijk (nogmaals jippie!). Ook kan het op 30 graden in de wasmachine, hoe super is dat!

tafellinnen

tafelzeil

tafellinnen

andere eethoek

Ondanks dat onze eettafel geweldig staat in het huis waar we nu wonen ben ik deze eethoek na zoveel jaar eigenlijk best wel zat. Al kijk je iedere dag naar andere interieurs zie je zoveel voorbij komen, en zo bedacht ik me dat een ronde eettafel hier ook heel goed zou passen πŸ˜‰ Zo keek ik dus al naar andere eettafels, daarbij ook naar andere verlichting en bedacht ik passen de stoelen dan nog wel? Maar eigenlijk is dit allemaal niet realistisch en is het beter eerst te sparen voor de dingen die echt belangrijk zijn πŸ˜‰
Zo met het tafelzeil ziet alles er weer anders uit en ben ik weer blij.

fijne bijkomstigheid

Een fijne bijkomstigheid is dat je bij het bestellen van je zeil kunt kiezen voor een rond, recht of een vierkant zeil. Zo kun je ook je eigen maten doorgeven. Het zeil wordt op rol verstuurd waardoor er geen vouwen in je zeil zitten bij aankomst.
In het echt vind ik het zeil nog mooier dan op de foto. Het hangt mooi af op de hoeken (zie laatste foto) en het toont mooi mat.
De bruine ruit doet me denken aan vroeger maar is ook helemaal van nu. De ruitentrend is tijdloos, alleen deze is in een moderner jasje gegoten πŸ™‚

Tafelzeilonline.com bedankt voor de toffe samenwerking! Onze eethoek kan mede dankzij jullie weer trendy de winter door!

Ps. wat vinden jullie btw van de witte wandplanken die ik in onze vakantie maakte achter de eettafel? Helemaal Scandi proof!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

5 Comments on “Gecoat tafellinnen

  1. ik zag je naam en dacht meteen dat je dit zou zeggen . Sorry! niet over nagedacht, heb de tekst iets aangepast πŸ˜‰ Ik ken duidelijk dus wel bloggers die niet samenwerken. In mijn directe kringen doen ze het wel (bijna) allemaal.

 1. Ik ben nog nooit samenwerkingen aangegaan , ook nog nooit voor gevraagd trouwens πŸ˜‰
  Ik kan me best voorstellen dat jij dat af en toe wel doet hoor.
  Je tafelkleed past perfect bij jullie interieur.

  1. dank je Alet, zie reactie bij Marthy. De bloggers die direct om mij heen staan in NL doen het (bijna) allemaal wel en worden daar ook met regelmaat voor gevraagd. Ik zeg niet tegen alles ja omdat ik niet alles mooi vind. Wat ik wel mooi vind laat ik zeker niet schieten. Zo heb ik ondertussen al best wat mooie spullen gekregen. Altijd fijn toch!? πŸ™‚

   Groetjes,

   Stephanie

   p.s. in Denemarken gaat een nog een hele stap verder, daar krijgen ze veel, en ook echt dure design spullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *