baby shoot
Photography

Fotoshoot ~ Cake Smash!

fotoshoot

fotoshoot

smash cake

fotoshoot

Cake Smash!

Deze kleine prul werd een paar weken terug 1 jaar. Zij is de kleindochter van mijn vriendin Natasja. Vlak voor haar eerste verjaardag werd mij gevraagd of ik het leuk zou vinden foto’s van de kleine dame te nemen in de vorm van een Cake Smash Shoot. Best spannend omdat ik dat nog nooit gedaan had en omdat ik eigenlijk ook helemaal geen foto’s in opdracht maak binnenshuis. Ondanks dat ik best wat foto’s weg heb moeten gooien omdat deze qua belichting echt niet mooi geworden waren, kan ik zeggen dat het eind resultaat meer dan leuk geworden is. Dit kan ook bijna niet anders dan met zo’n knap kind 😉
Credits aan Natasja voor het mooie decor!

Bij deze een aantal foto’s die ik vooral leuk vond om te delen met jullie. De te persoonlijke foto’s heb ik niet geplaatst i.v.m. de privacy wet regelgeving.
Wil jij nou ook een keer foto’s door mij laten maken, van jezelf of van je familie, neem gerust contact met mij op!

Meer fotoshoots zien die ik (oa. in opdracht) heb gedaan? klik op het kopje Photografy.

Fijne nieuwe week allemaal!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “Fotoshoot ~ Cake Smash!

  1. De foto’s zijn geweldig geworden!!! Wij hebben een prachtige herinnering vast gelegd van haar eerste verjaardag!! Dank je wel Steph!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *