Photography

Foto’s maken in de herfst

Zomer is voorbij gevlogen

De zomer is voorbij gevlogen, deze was helaas niet zolang als gehoopt. In de maanden Juli en Augustus hebben wij helaas niet veel meer aan onze steiger aan het water gezeten. Zwemmen boven in de Drecht, het riviertje waar wij aan wonen, is er bijna niet meer van gekomen. De kinderen hebben nog wel gespeeld met hun bootje en surfplanken maar de natte zwembroeken slingerden niet meer alle dagen door het huis. Of die nazomer nog komt? was het maar waar maar ik durf het eigenlijk niet te zeggen. De natuur is aan het tegensputteren, orkanen en aardbevingen wisselen elkaar af. Durf ik dan nog te zeuren over de zonnestralen die wij missen in Nederland, eigenlijk niet. De herfst heeft toch ook iets moois, het is een prachtig seizoen. De kleuren in de natuur zijn zo mooi en de lage zon adembenemend. Ik maak in dit seizoen altijd graag foto’s.

tiener model

Mijn tiener model Jack wil helaas niet meer zo heel vaak op de foto, geen zin (dat heb je als je tiener bent ๐Ÿ˜‰ ) De keren dat ik hem er nog op krijg zullen daarom ook minder worden. Afgelopen zaterdag lukte het me nog hem mee te krijgen naar ons fijne stekje net buiten het dorp. De maisvelden wilde ik niet missen, ik had de graanvelden tenslotte al gemist in augustus ๐Ÿ™

Wil jij of jullie ook nog graag een keer op de foto dit seizoen? Schroom niet contact met mij op te nemen (mail of contact formulier).
Fijne woensdag!

Fotografie Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *