Fotografie op aparte locatie’s

Fotografie op aparte locatie’s

IMG_2119 kermis Italie

IMG_2058 kermis Italie

IMG_2052 kermis Italie

IMG_2116 kermis Italie

IMG_2112 kermis Italie

IMG_2114 kermis Italie

IMG_2117 kermis Italie

Foto’s maken op aparte locatie’s

Een standaard locatie is het niet om kinderen te fotograferen toch hou ik ervan, of de kinderen het wat vinden ?!
Fotograferen op gekke locaties geeft net even dat speciale. Deze foto’s maakte ik afgelopen zomer in Italië. Om onze oudste zoon toch nog een keer te laten trainen tijdens onze vakantie in Toscane reisden wij af naar Marina di Grosetto zo’n 50 km boven Orbello waar wij op een camping verbleven. Een mooie tocht door het zuiden van Toscane op een bewolkte dag (de enige bewolkte dag).

Luna park

De skeelerbaan lag verscholen midden in een woonwijk vlakbij zee achter een kermis terrein wat denk al lang gesloten was. De kermissen in Italië zijn wellicht iets anders dan bij ons of was het ooit een pretpark (Luna park hing er boven in de cypressen bomen wat ik jammer genoeg niet heb gefotografeerd). Ik wilde graag even over het park lopen om foto’s te maken, helaas stonden er veel hekken zodat we niet overal bij konden komen. Hoe cool is een ouderwetse achtbaan! De foto van de verweerde flat nam ik net buiten het Luna park.
Ook al zijn niet alle foto’s perfect, ik ben blij dat ik deze lage resolutie (foto)map nog in één van mijn bestanden had zitten. Na de hack van een half jaar geleden ben ik veel foto bestanden kwijt geraakt. Ik raad iedereen aan, alles op harde schijf op te slaan. Even werk en zoveel ergernis minder. Als ik de orginele bestanden nog in mijn bezit had, had ik vrijwel zeker de foto van deze flat uit laten vergroten tot poster formaat.

Ook weg van “rare” foto posters in huis? ben benieuwd naar jullie mening(-en).

Fotografie Stephanie Koster

p.s. ik fotografeer ook in opdracht, mocht jij graag een keer foto’s van jezelf, je familie of vrienden laten maken stuur me dan een mail. Fijn weekend!

One thought on “Fotografie op aparte locatie’s

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>