fotograferen in de buitenlucht

Categorieƫn Photography
Met mijn camera en statief ging ik afgelopen zaterdag met Jack op stap door het bos. Op het open veld maakte ik deze foto’s van hem. Ik ben er erg blij mee…

Last saturday I made these photos of my little boy. I’m very happy with the result. Love making photos outside. The air and colors are wonderful in autumn.

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

6 gedachten op & ldquo;fotograferen in de buitenlucht

  1. Onwijs mooie foto's Stephanie! Zowel van die fotogenieke zoon van je als die foto's in het bos. Voor die foto's heb je zeker half met je knieƫn in het mos moeten liggen zeker zo vlakbij de grond hihi. Pascale X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *