Photography

fotograferen in de buitenlucht

Met mijn camera en statief ging ik afgelopen zaterdag met Jack op stap door het bos. Op het open veld maakte ik deze foto’s van hem. Ik ben er erg blij mee…

Last saturday I made these photos of my little boy. I’m very happy with the result. Love making photos outside. The air and colors are wonderful in autumn.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

6 Comments on “fotograferen in de buitenlucht

  1. Onwijs mooie foto's Stephanie! Zowel van die fotogenieke zoon van je als die foto's in het bos. Voor die foto's heb je zeker half met je knieën in het mos moeten liggen zeker zo vlakbij de grond hihi. Pascale X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *