Used before category names. Interior, Photography

Foto op hout van Albelli

Foto op hout van Albelli

Afgelopen zondag toen wij thuis kwamen van ons weekend weg stond mij een verrassing te wachten. Zondag was ook mijn verjaardag. Deze viel door het skeeler toernooi en de autorit naar huis een beetje in het water. Bij thuiskomst kreeg ik toch nog een mooi cadeau en dat was deze foto op hout van Albelli. De foto maakte ik met Pasen van de jongens op het strand in Katwijk. Ik ben er erg blij mee.
De foto is afgedrukt op vurenhout planken (14 mm dik) van hoge kwaliteit en afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Door de whitewash brengt het hout de pure kleuren van je foto tot leven. Daarnaast vermindert het de zichtbaarheid van knoesten, terwijl de natuurlijke, rustieke uitstraling behouden wordt. De foto op hout is UV-bestendig en je kunt het binnen en buiten (onder een afdakje) ophangen. Je kunt kiezen tussen een ruwe of gladde afwerking. Bij de ruwe afwerking is het hout niet geschaafd, waardoor het een matte, ruige uitstraling heeft. Bij de gladde afwerking is het hout geschaafd, waardoor de grootste oneffenheden en houtkorrels verdwenen zijn. Hierdoor krijgt je geprinte foto meer aandacht, terwijl het hout zijn natuurlijke uitstraling behoudt. Onze foto is afgedrukt op glad hout.
Wanneer je jouw foto op hout maakt, kun je de plankrichting kiezen, dus horizontaal of verticaal. Het aantal planken waar de foto op wordt afgedrukt hangt af van het formaat dat je kiest (diverse maten mogelijk).
Je hangt de foto makkelijk op met het ophangsysteem wat aan de achterkant van het hout zit. Maar zo staand op het dressoir of een kast is natuurlijk ook leuk en weer eens wat anders.

Last sunday I got a present from my boys for my birthday. This photo on wood is made by Albelli. The photo was made by me on the beach a few weeks ago.

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Weekend Duitsland, Gross Gerau

Leave a reply

Comments

Stephanie nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En wat een mooi familie cadeau!

Wauw, wat een top cadeau! Ik ben bezig met mijn balkon inrichten en vind vooral veel leuke accessoires zonder verdere gedachte erachter, daarom is het juist extra leuk dat deze zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Hierdoor kan ik wel iets persoonlijks buiten zetten, ik denk zeker dat ik zoiets ga bestellen.