Lifestyle

Food Soul Festival Noordwijk

IMG_5162

IMG_5158

IMG_5123

IMG_5117

IMG_5142

IMG_5153

IMG_5156

IMG_5150

IMG_5134

IMG_5136

IMG_5133

food soul festival

IMG_5143

IMG_5155

IMG_5145

food soul festival noordwijk

IMG_5119

food soul festival

food soul festival

IMG_5166

Dit weekend stonden er meerdere leuke Facebook evenementen op mijn agenda. Naast de rommelmarkt La Brick a Brac op zaterdag in het Lingebos, bezocht ik met mijn gezin op zondag het Food Soul Festival in Noordwijk aan zee.
Mijn gezin en ik zijn dol op de upcoming hype van de Food Trucks en volgen op tv ook graag het programma Miljuschka’s Food Trucks op 24 Kitchen. Ondanks het feit dat het Food Soul Festival vrij kleinschalig was opgezet was het zeker niet minder leuk. Van vrijdagmiddag tot zondag middernacht kon men genieten van heerlijk gezond (bio) eten, met een gezellig soul muziekje erbij in een te leuke setting!
Heb je dit leuke evenement gemist, kijk dan eens op Google naar andere Food Trucks Festivals deze zomer, er worden er genoeg georganiseerd 🙂

Fotografie : Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “Food Soul Festival Noordwijk

  1. Dat ziet er allemaal weer hardstikke leuk uit! Vorig jaar ben ik bij foodtruckfestival TREK geweest. Kan niet wachten tot dat ook weer deze kant op ’trekt’. Echt een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *