Flexa
Interior

Flexa kleur van het jaar 2019 ~ Spiced Honey

Flexa

Afgelopen dinsdag presenteerde Flexa de nieuwe kleur van het jaar. Na kleuren als Oker goud, Heart Wood en Denim Drift is dit jaar de keuze gevallen op Spiced Honey, een mooie bruin tint. Mooi of niet mooi? Smaken verschillen, maar ik vind hem zeker wel prachtig.
Gisteren liet ik moodboard voorbij komen op mijn Stories op Instagram. Vandaag laat ik de kleur van het jaar ook nog even voorbij komen op mijn blog.
Zonder dat ik het zelf door had, hadden wij de de nieuwe trendkleur al in huis. Binnen nu en een paar weken denk ik dat het licht grijze muurtje in onze woonkamer een nieuwe kleur heeft ๐Ÿ˜‰

Fijne donderdag!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “Flexa kleur van het jaar 2019 ~ Spiced Honey

    1. een beetje een subtiele kleur die mooi in het geheel past zou moeten kunnen toch?! En als het niet bevalt is het zo weer wit ๐Ÿ˜‰ Gewoon proberen dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *