Flexa kleur van het jaar 2019 ~ Spiced Honey

Flexa

Flexa

Afgelopen dinsdag presenteerde Flexa de nieuwe kleur van het jaar. Na kleuren als Oker goud, Heart Wood en Denim Drift is dit jaar de keuze gevallen op Spiced Honey, een mooie bruin tint. Mooi of niet mooi? Smaken verschillen, maar ik vind hem zeker wel prachtig.
Gisteren liet ik moodboard voorbij komen op mijn Stories op Instagram. Vandaag laat ik de kleur van het jaar ook nog even voorbij komen op mijn blog.
Zonder dat ik het zelf door had, hadden wij de de nieuwe trendkleur al in huis. Binnen nu en een paar weken denk ik dat het licht grijze muurtje in onze woonkamer een nieuwe kleur heeft 😉

Fijne donderdag!

3 thoughts on “Flexa kleur van het jaar 2019 ~ Spiced Honey

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *