Interior

Ferm Living Home

ferm2_zpscev5nrdz

ferm5_zps6jy3i6mo

ferm4_zpsm1evpdrl

ferm1_zpsjhavmixj

Op de Franse site Milk Decoration kwam ik dit geweldige huis tegen. Het is een voormalige fabriek die omgebouwd is tot loft en staat in een haven van Kopenhagen, Denemarken. De eigenaren Trine Andersen en Martin (eigenaren van het Deense woonlabel Ferm Living) hebben aan alle ruimtes een geheel eigen stijl gegeven. De visgraten houten vloer, de grote kunstwerken aan de muur, de combinatie van vintage, design en eigen Ferm Living producten, het kleurgebruik en de planten. Alles is op de juiste manier op elkaar afgestemd. Over smaak valt niet te twisten maar ik vind hun geheel eigen stijl prachtig!

De witte papieren lamp die je vaker voorbij ziet komen in Deense en Zweedse huizen staat al jaren op mijn wensenlijstje voor in ons eigen huis.

Fotobron: Milk Decoration

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “Ferm Living Home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *