Interior

Feestelijke blog give-away Paper-collective

give away paper collective

IMG_1453

IMG_1464

blog giveaway deel 1

IMG_1454

Om de start van mijn nieuwe blog te vieren hebben wij een te gek gave give-away!
In samenwerking met het Deense design label Paper Collective mag ik een poster naar keuze weggeven.
Ik ben super enthousiast hierover omdat het poster Bearded Man van Daria Zaitseva al geruime tijd op mijn wishlist stond. De dennenappel met grijze achtergrond (is er ook in het licht roze) en een mooie rustige tegenhanger ten opzichte van het zwarte poster. De twee posters in onze woonkamer geven het huis nog net weer even iets meer die Scandinavische uitstraling waar ik zo dol op ben.

Wat moet je doen? volg Paper Collective (en Coos_je al deed je dat nog niet) op Instagram en geef aan welk poster jij het mooiste vindt en waarom deze zo goed bij jou in huis past.
Over een week maak ik de winnaar bekent! je kunt mee doen tot 7 juli.
It’s a simple ! Veel succes ! Deel de post op je feed om meer kans te maken !

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

6 Comments on “Feestelijke blog give-away Paper-collective

  1. Wat een prachtige posters! Mijn favoriet is Graphic grain 01. Deze straalt op de een of andere manier zo’n rust uit. Aangezien wij op 1 wand vrij druk behang hebben in dezelfde tinten als deze poster, zou dit een mooie tegenhanger zijn. Groetjes!

  2. Oh wat een mooie posters! Ik kan niet zo goed kiezen tussen de twin circles & into the blue.. Misschien de laatste? Lijkt me prachtig om de poster in onze woonkamer te hangen wanneer deze dadelijk af is! Ik kan niet wachten tot ik alle posters weer kan gaan ophangen, en dit keer aan een gestucte muur! Hoe fijn!

  3. Zoveel keuze, echt mooie posters. Mijn keuze is gevallen op de invisible print. Je blijft er naar kijken en zie steeds nieuwe lijnen, vind haar inspirerend. (Houd van tekenen :-)). Zwart wit past bij mijn interieur. Het is een mix van oud en nieuw . Fingers crossed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *