Fashion for Home side table

Fashion for Home side table

Afgelopen week kwam mijn lang verwachte tafeltje / side table Bentwood van Fashion for Home binnen. Ik ben verliefd op de (Deense) eenvoud van deze side table die verkrijgbaar is in verschillende houtsoorten en maten. De grote uitvoering in licht eiken staat for sure op mijn wishlist voor het nieuwe huis (wat niet? haha…). In dit huis doen we het nog even met de kleine uitvoering die nu gebruikt wordt door de kids. Maar ook in mijn halletje goed tot zijn recht komt of in de woonkamer naast mijn bank of als prachtig planten tafeltje. Mogelijkheden genoeg!
Bij Fashion for Home, die 4 vestigingen in Duitsland heeft, hebben ze prachtige meubels en verlichting. Online is alles makkelijk te vinden en te bestellen. Ook kan je gebruik maken van de style & trend pagina, get the look! welke past het beste bij jou. Heel inspirerend al zeg ik het zelf. Voor mij is het belangrijk dat ik uit mooie meubels kan kiezen in een stijl die bij mij past (in dit geval Scandinavisch) en die vind ik vollop op Fashion for Home. Neem gerust eens een kijkje op de site. Weet zeker dat je ook iets moois tegen komt. Vanochtend liet ik jullie fauteuil Thames zien (blog Loungen). Voor deze stoel ga ik ook nog een plekje verzinnen.
Fijn weekend allemaal!

This week my side table Bentwood from Fashion for Home arrived. I’m in love with the Danish simplicity of the table. I can use it in my living room, in my hall and for the kids it’s a nice storage table. Fashion for Home has beautiful furniture in different styles. For sure you have to take a look on their site! Enjoy your weekend!

pics by me

poster Mr Agent from MiniWilla – Coos-je, Lego storage head and brick – Room CPH, red basket – Ikea, Bentwood side tabel – Fashion for Home, String lights – email me.

2 thoughts on “Fashion for Home side table

  • Clarieke
    maart 15, 2014 at 7:09 pm Beantwoorden

    Hele mooi tafel!

  • Indruk
    maart 16, 2014 at 7:55 am Beantwoorden

    Kan me heeeel goed voorstellen dat je dit tafeltje mooi vond, ik ook! Pascale X

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>