FASHION : DADDY Make-over contest

FASHION : DADDY Make-over contest

Fashion op Interieur-coosje? dit klopt niet helemaal. De laatste weken ben ik meerdere keren gevraagd mee te werken aan een paar Fashion projectjes op mijn blog en Pinterest. Als interieur blogger zie ik dat toch ook wel als compliment dus waarom zou ik niet mee doen? Voor de OTTO doe ik mee met een Daddy Make-over contest voor Vaderdag, super leuk! Dus maak ik graag een uitstapje naar de fashion kant.
Voor de papa van mijn kids koos ik de volgende items, sportief, casual en zakelijk door elkaar. Het is allemaal volledig mijn man zijn smaak, stoer, sportief en gedurfd, dus ik hoop zo dat hij wint! Zijn kledingkast kan best een keer aangevuld worden. Weet niet hoe dat bij de meeste van jullie gaat, maar bij ons gaan de kinderen altijd voor en wachten pap (en soms mam) wel weer even een maandje.

1. Tom Tailor Denim sweat shirt met cupuchon, donker blauw
2. Next rugzak, leger groen
3. Blend chino, cobalt blauw
4. zonnebril in camouflage design
5. Calvin Klein, Eternity

1.Converse All Stars, donker rood
2. Selected t-shirt, leaf outline, kleur Egret
3. Tom Tailor Denim overhemd met stippen, donker blauw
4. Next instappers, grijs
5. Selected blazer NOOS, donker blauw
6. Next short, zwart

Thanks OTTO voor de kans om mee te doen met deze toffe contest!

Iedereen een fijne week!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>