Familie shoot!

Dit is een kleine greep van alle foto’s die ik vorige week mocht maken van deze leuke familie. Wat is dit “werk” toch leuk om te doen! Iedere keer word ik hier weer zo blij van!
Zo nu en dan doe ik Familie shoots in opdracht. Dat vele mensen niet wisten dat ik foto’s in opdracht maak, bleek uit het aantal enthousiaste reacties die er kwamen na het plaatsen van deze collage op Instagram. Omdat ik geen prof ben maak ik geen reclame voor mezelf. Fotografie is net als mijn liefde voor woning inrichting meer een hobby. Beiden zijn het hobby’s waar ik graag mijn beroep van zou willen maken (OOIT) maar dat is toch lastig. Iets van de lat hoog voor jezelf leggen en het juiste zelfrespect missen denk 😉

ook een keer op de foto?

Ook enthousiast geworden van deze shoot? en zou jij graag zelf een keer op de foto willen met je gezin, familie of vrienden of gewoon alleen? Stuur mij dan een berichtje via de mail, het contactformulier op mijn blog, What’s app of via Messenger, dan neem ik contact met je op! Wie weet tot snel!?

Fotografie Stephanie Koster

P.s. Let niet op de kwaliteit van de foto’s op mijn blog, deze vind ik vrij slecht. Door het verkleinen van de foto’s om te kunnen plaatsen gaat de kwaliteit achteruit.

5 thoughts on “Familie shoot!

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *