familie shoot
Photography

Familie shoot!

Familie shoot!

Dit is een kleine greep van alle foto’s die ik vorige week mocht maken van deze leuke familie. Wat is dit “werk” toch leuk om te doen! Iedere keer word ik hier weer zo blij van!
Zo nu en dan doe ik Familie shoots in opdracht. Dat vele mensen niet wisten dat ik foto’s in opdracht maak, bleek uit het aantal enthousiaste reacties die er kwamen na het plaatsen van deze collage op Instagram. Omdat ik geen prof ben maak ik geen reclame voor mezelf. Fotografie is net als mijn liefde voor woning inrichting meer een hobby. Beiden zijn het hobby’s waar ik graag mijn beroep van zou willen maken (OOIT) maar dat is toch lastig. Iets van de lat hoog voor jezelf leggen en het juiste zelfrespect missen denk ๐Ÿ˜‰

ook een keer op de foto?

Ook enthousiast geworden van deze shoot? en zou jij graag zelf een keer op de foto willen met je gezin, familie of vrienden of gewoon alleen? Stuur mij dan een berichtje via de mail, het contactformulier op mijn blog, What’s app of via Messenger, dan neem ik contact met je op! Wie weet tot snel!?

Fotografie Stephanie Koster

P.s. Let niet op de kwaliteit van de foto’s op mijn blog, deze vind ik vrij slecht. Door het verkleinen van de foto’s om te kunnen plaatsen gaat de kwaliteit achteruit.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

5 Comments on “Familie shoot!

  1. Hele gave fotoshoot! Alle fotos zijn geweldig maar 1 foto springt er voor mij uit. Die zwart wit foto van broer en zus vind ik het allermooist. Geloof nr. 12 van boven af. Echt top! Goed gedaan weer Stephanie!!

    1. Hoi Anne! ja die is gaaf he, sprong er ook meteen uit. Maar heb nog zoveel meer mooie, kon ze er helaas niet alle 200 opzetten ๐Ÿ˜‰ haha…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *