familie shoot lente
Photography

Familie shoot!

familie shoot lente

familie shoot lente

familie shoot coosje blog photography

familie shoot

coosje blog foto opdracht

familie fotografie

lente shoot

lente shoot

familie fotografie

familie fotografie

familie fotografie

familie fotografie

family shoot

spring photography

Gewonnen “mini shoot”

Gisteren sprak ik af met Monica, Winfred en Damian om buiten foto’s te gaan maken. De voorspellingen voor dit weekend waren niet best maar wij hadden geluk.
Monica deed twee weken terug mee met de loterij op de Voorjaarsfair op de school van Jack. Zij wonnen daar een “mini” familie shoot van mij. Hoe leuk voor hun en hoe leuk voor mij. Ik had geen beter gezin kunnen treffen bleek. Met een waterig zonnetje moesten de jassen wel even uit, en dat leverde deze vrolijke (lente) foto’s op.

De polder in

Omdat we hadden afgesproken een mini shoot te doen (is uiteraard niet gelukt) hadden we ook afgesproken dichtbij huis te fotograferen. Al dacht ik ook aan de tulpenvelden bleek het ook net zo leuk om in eigen dorp te blijven. Net buiten de bebouwde kom hebben we foto’s gemaakt in de polder. De bloemen die Monica vast heeft plukte ik uit de slootkant.

volleerd modellen

Alle begin is moeilijk, en uiteraard werd er gezegd “ik weet niet hoe we moeten staan hoor” maar eigenlijk ging alles vanzelf. Binnen no-time hadden we met een paar kleine aanwijzingen een geweldige shoot en hebben we ook ontzettend gelachen. Het was er ÊÊn waar ik heel blij van word en ik weet ondertussen zij ook!
Monica, Winfred en Damian, bedankt voor de leuke shoot. Jullie zijn volleerde modellen, echt waar!

Mochten jullie nou ook een keer zo’n leuke shoot willen doen? neem dan gerust contact met mij op.🙂

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

8 Comments on “Familie shoot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *