Used before category names. Photography

familie shoot!

familie shoot!

fotografie

fotografie

fotografie

photography

familie shoot!

Een maand geleden mocht ik weer eens een familie shoot doen. Ondanks dat ik geen “echte” fotograaf ben is en blijft het een leuke klus om te doen. Het resultaat blijft tevens spannend (voor beiden partijen) maar volgens mij zijn ze best leuk geworden. Vinden jullie ook niet?! 😉

Wil je meer (familie) shoots van mij zien (niet alles staat online helaas) klik hier.
Mocht jij nou ook graag een keer met (of zonder) je familie op de foto gaan stuur mij een mail of laat een reactie achter onder deze blog.

Fijne woensdag!

** Om privacy redenen plaats ik de geposeerde foto’s van het gezin bij elkaar niet.

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Keuken inspiratie

Leave a reply

Comments

Hele mooie, spontane foto’s Stephanie!

    Dank je wel Alet, was ook onwijs leuk om te doen… Ik hoop dat ik meer shoots in de toekomst mag doen, leuke hobby!
    Fijne zondag!

    Stephanie

Wat een gave foto’s weer! Mooi gezin!

Heerlijke foto’s, Steph. Lekker spontaan.