photography
Photography

familie shoot!

 

 

 

 

 

fotografie

 

 

 

 

 

 

fotografie

 

 

 

fotografie

 

 

 

 

 

 

 

photography

 

 

 

 

 

 

Familie shoot!

Een maand geleden mocht ik weer eens een familie shoot doen. Ondanks dat ik geen “echte” fotograaf ben is en blijft het een leuke klus om te doen. Het resultaat blijft tevens spannend (voor beiden partijen) maar volgens mij zijn ze best leuk geworden. Vinden jullie ook niet?! 😉

Wil je meer (familie) shoots van mij zien (niet alles staat online helaas) klik hier.
Mocht jij nou ook graag een keer met (of zonder) je familie op de foto gaan stuur mij een mail of laat een reactie achter onder deze blog.

Fijne woensdag!

** Om privacy redenen plaats ik de geposeerde foto’s van het gezin bij elkaar niet.

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

6 Comments on “familie shoot!

    1. Dank je wel Alet, was ook onwijs leuk om te doen… Ik hoop dat ik meer shoots in de toekomst mag doen, leuke hobby!
      Fijne zondag!

      Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *