familie shoot!

photography

fotografie

fotografie

fotografie

photography

familie shoot!

Een maand geleden mocht ik weer eens een familie shoot doen. Ondanks dat ik geen “echte” fotograaf ben is en blijft het een leuke klus om te doen. Het resultaat blijft tevens spannend (voor beiden partijen) maar volgens mij zijn ze best leuk geworden. Vinden jullie ook niet?! 😉

Wil je meer (familie) shoots van mij zien (niet alles staat online helaas) klik hier.
Mocht jij nou ook graag een keer met (of zonder) je familie op de foto gaan stuur mij een mail of laat een reactie achter onder deze blog.

Fijne woensdag!

** Om privacy redenen plaats ik de geposeerde foto’s van het gezin bij elkaar niet.

6 thoughts on “familie shoot!

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *