Photography

Familie shoot!

familie shoot!

In september deed ik mijn laatste familie shoot van dit jaar. Zoals jullie weten ben ik een hobby fotograaf en zeker geen prof. Foto’s in “opdracht” maak ik zo af en toe als mensen er om vragen en dan alleen buiten. Deze dag viel van mijn kant bijna in het water omdat ik ’s middags nog een ongelukje had in onze tuin (iets met op een hark gaan staan). Na een half uur rust en een zak ijs op mijn hoofd heb ik het toch door laten gaan, het weer was te mooi!
De familie die ik op de foto heb gezet wonen vlakbij ons, aan dezelfde dijk. De foto’s hebben we in hun achtertuin genomen. Zoals jullie kunnen zien straalt de pret eraf (de kids vonden het geweldig).

Wil jij nou ook een keer graag met je familie op de foto, dat kan! stuur me een mail.
Een voorbeeld van een andere familie shoot die ik deed afgelopen zomer, zie je hier.

Fotografie : Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “Familie shoot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *