Familie shoot!

Familie shoot!

familie shoot!

In september deed ik mijn laatste familie shoot van dit jaar. Zoals jullie weten ben ik een hobby fotograaf en zeker geen prof. Foto’s in “opdracht” maak ik zo af en toe als mensen er om vragen en dan alleen buiten. Deze dag viel van mijn kant bijna in het water omdat ik ’s middags nog een ongelukje had in onze tuin (iets met op een hark gaan staan). Na een half uur rust en een zak ijs op mijn hoofd heb ik het toch door laten gaan, het weer was te mooi!
De familie die ik op de foto heb gezet wonen vlakbij ons, aan dezelfde dijk. De foto’s hebben we in hun achtertuin genomen. Zoals jullie kunnen zien straalt de pret eraf (de kids vonden het geweldig).

Wil jij nou ook een keer graag met je familie op de foto, dat kan! stuur me een mail.
Een voorbeeld van een andere familie shoot die ik deed afgelopen zomer, zie je hier.

Fotografie : Stephanie Koster

2 thoughts on “Familie shoot!

  • Gertrud Prins
    november 21, 2017 at 12:07 pm Beantwoorden

    Hartstikke mooie foto’s Stephanie, zo heerlijk spontaan! Die van dat ventje op zijn loopfiets.. geweldige foto, hoe je aankijkt.

  • Marthy
    november 22, 2017 at 6:24 pm Beantwoorden

    Ontzettend leuk, Koos.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>