Used before category names. Interior

Eyes poster by Olle Eksell

Iedereen die van een Scandinavische inrichting houdt kent dit Eyes poster van Olle Eksell.
Ik dacht het vandaag stoer te gaan bestellen bij het moderna museet in Stockholm.
De prijs van het poster valt best mee, schrok alleen van de verzendkosten (€ 40.00 naar Nederland). 
Is er iemand die binnenkort naar Stockholm gaat en deze voor mij mee wil nemen? Zou heel lief zijn…
Anyone who loves Scandinavian decor knows this Eyes poster by Olle Eksell.
Today I wanted to order it at the webshop of  moderna museet in Stockholm.
The price of the poster is not that bad, but the shipping costs to the Netherlands are way to high!
Is there anyone who goes to Stockholm soon and want to take it for me? Would be nice…

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Brussels loft

Leave a reply

Comments

Oh… Zo mooi deze poster. Was het niet ooit een reclame poster voor iets als hagelslag ofzo???
Nog geen plannen die kant uit te gaan, misschien toch maar eens maken.
Happy weekend! X

Hi Stephanie,

Leuke poster! Ik kwam deze poster laatst ook tegen, want ik was op zoek naar deze leuke Andy Warhol poster… http://sirpansirkus.blogspot.nl/2012/05/moderna-warhol.html Maar deze Warhol poster is volgens mij niet meer verkrijgbaar bij het moderna museet. Jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn!

Hihihi! Ik zoek ook nog zo iemand, maar dan voor de Warhol posters!! Zucht…
Liefs!

hi.. just dropping by here… have a nice day!
Obat tradisional asam urat