Used before category names. Interior

Einde van het jaar …

Einde van het jaar …

Nog een paar dagen en dan is het jaar 2014 voorbij. Zoals bij iedereen, het jaar is voorbij gevlogen. Leuke en minder leuke dingen hebben van ons gemaakt wie we nu zijn. De komende dagen genieten we nog even van veel relaxen en niets moet. Mijn goede voornemens voor het komende jaar zal ik snel met jullie delen. Voor iedereen die mijn blog leest, een hele fijne jaarwisseling gewenst en bedankt voor het bezoeken (ook voor jullie reactie’s) van mijn blog!

The end of the year 2014 is nearby. Thanks for passing by on my blog and I hope to see you in 2015 (again) !

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Christmas time

Leave a reply

Comments

Een fijn eindejaar voor jou en je gezin.
Ik vind het fijn om even bij je gezin te mogen piepen. Het is wat tussen al die mannen. 😉

Lekker van die relaxdagen hè? Ben benieuwd naar je goede voornemens, ik heb ze eigenlijk nooit hahaha. Jij ook heel erg bedankt voor je reacties op mijn blog, ik lees jouw blog altijd met veel plezier! Pascale X

Wat mooie en gezellige foto's.
Ik wens jou ook een hele fijne jaarwisseling en alvast een gelukkig 2015!
Groetjes
Alet