egmond wandel marathon
Lifestyle

Egmond wandel marathon

egmond wandel marathon

egmond wandel marathon

egmond wandel marathon

wandelen egmond aan zee

wandelen egmond

egmond wandel marathon

egmond wandel marathon

Egmond wandel marathon

Zo ben je nog nooit in Egmond aan zee geweest en zo ben je er binnen een paar weken twee keer. Een paar weken terug deed mijn zus mee aan de (kwart) Marathon van Egmond aan zee. Samen met mijn andere zus zijn wij mee gegaan om te supporteren. Hadden we niet mee kunnen lopen? Op dat moment even niet. Vandaag deden wij dan wel mee maar dan met de wandel marathon (ook een kwart) en met zijn zessen. Samen met mijn twee tantes, zussen en nicht liepen we deze mooie route over het strand en door de duinen. Voor de eerste stempelpost hebben we nog moeten doorlopen (waren we als 10 minuten voor sluit) want wij gingen uiteraard niet alleen voor het wandelen naar Egmond aan zee. Zes dames van deze familie bij elkaar zorgen voor een hoop geklets, gelach (veel geluid ook) en er moest natuurlijk ook gezellig wat gedronken en gegeten worden.

nature

egmond

duinen egmond aan zee

wandel marathon egmond

atlantik wall

atlantik wall

egmond

egmond

duinen noord holland

duinen egmond

Duingebied Noord-Holland

Het duingebied in Noord-Holland is prachtig zoals jullie zien. Het stond daarom ook al een poosje om mijn lijstje om naar toe te gaan. Het duingebied van Zuid-Kennemerland tot aan Schoorl wil ik dan ook de komende maanden gaan bewandelen en zullen jullie allemaal voorbij zien komen op mijn blog. Tijdens deze route kwamen wij ook nog een stukje Atlantik Wall tegen uit de Tweede Wereld oorlog. Ik schreef daar eerder over in deze blog, klik hier.
Zo in de winter ziet het gebied er al mooi uit maar ik ben heel erg benieuwd hoe het eruit ziet als het voorjaar aanbreekt 🙂 Voor nu zeker ook een aanrader, dus hou je van strand en duinen ga dan zeker eens hier wandelen.

P.s. de officiële wandelingen zo georganiseerd als vandaag vind ik leuk maar ze zijn ook best druk. Het gebied is vrij overzichtelijk en makkelijk zonder organisatie te doen.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

7 Comments on “Egmond wandel marathon

    1. was het zeker! als ik naar de foto’s kijk zullen de herinneringen zo weer boven zijn 🙂 Ik hou ervan als we zo samen zijn.

    1. dank je wel Ageeth! het was ook een hele fijne dag, zowel voor mij als voor mijn zussen. Maar denk dat ik voor ons alle 6 spreek 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *