inrichting
Interior - Shopping

Een nieuwe inrichting

inrichting

Een nieuwe inrichting

Als je niet op zoek bent naar nieuwe meubels of een nieuwe inrichting omdat het niet nodig is of omdat je er domweg geen geld voor hebt, schrijf je daar ook niet zo vaak meer over. Ik denk dat ik al meer dan een jaar niet meer over nieuwe meubels geschreven heb. Best knap als je een interieur gek bent en zo vaak van meubels hebt gewisseld als ik 😉 Toen mij pas werd gevraagd of ik het leuk zo vinden om voor een interieur zaak te bloggen zei ik enthousiast ja! Maar waar zou ik het eigenlijk over gaan schrijven?

Verbouwing eerst

Ik schreef al eerder over wat er allemaal aan ons huis moet gebeuren, zie hier. En een verbouwing gaat er de eerst komende jaren nog niet komen. De lijst aan klussen is zo aanzienlijk lang, dat sparen wel wat jaartjes in beslag gaat nemen. Een nieuwe keuken, een nieuwe vloer, een nieuwe achterpui, muren en plafonds laten doen door een stukadoor, elektriciteit laten vervangen, noem maar op. Pas als er verbouwt is komen er wellicht ooit andere meubels, althans in die volgorde gaat dat meestal 😉

Genoegen nemen met wat je hebt

Toen wij dit huis kochten wisten wij waar we aan begonnen. Voorlopig geen verbouwing is voor ons oké. Ik heb me er vrijwel direct bij neergelegd toen wij dit huis in trokken. Al was de keuken best een doorn in mijn oog (die is absoluut niet mijn smaak), heeft de houten vloer in de woonkamer waterschade… Het plafond ook, ik kijk er niet meer naar. De plek waar we nu wonen is zo fantastisch dat ik dit alles voor lief neem.

Misschien een nieuwe bank

Zolang wij niet verbouwd hebben zal er waarschijnlijk niet veel nieuws meer hier in huis komen. Het enige wat wij nog wel heel graag willen is een nieuwe bank. De bank die wij nu hebben staan is echt te klein. Al kan ik nog wel leven met een drie-zits bank en twee losse stoelen, mijn man en kinderen niet. De ruzie’s om wie erop de bank mogen zitten zijn dan ook bijna dagelijkse kost. Een grote bank dus, het liefst een hoekbank.

Online gevonden

Zo vond ik op de site van Verouden wonen & slapen hoekbank Sandy Aluminium en ik vind het een plaatje! Hij is mooi qua vorm en kleur. De pootjes geven lucht, de prijs is oké (niet te duur, met kinderen in huis durf ik echt geen dure neer te zetten). En toen ik eenmaal toch op deze site aan zoeken was, kwam ik nog veel meer moois tegen. Ben benieuwd of ik jaren niets kopen ga volhouden haha….
Ik heb twee moodboards gemaakt in Scandinavian style met spullen die ik mooi zou vinden voor in ons “nieuwe” huis. Meer “woon” inspiratie opdoen van wat ik voor ogen heb in dit huis? check mijn Pinterest board OUR NEW HOME

Naturel met een klein beetje kleur

Zoals jullie zien zijn alle twee de moodboards vrij naturel, daar blijf ik van houden. Echter is mijn keuze voor helemaal geen kleur in dit huis toch wel iets veranderd ten opzichte van ons oude huis. Waar ik in ons vorige huis niets wilde weten van kleur en alles zwart, wit en grijs hield, mag er nu wel een kleurtje hier en daar. Niet te veel, een klein beetje. Een kleur breng je makkelijk aan d.m.v. accessoires (kussens, servies, vazen), een vloerkleed, een stoel in een kleur of gekleurd kleed op de vloer (ons Perzische tapijt is rood). Zo heb ik een paar weken terug ook twee slaapkamers behangen (kleur en een motief) Ja, ja! En ben je een kleur zat, vervangen is zo gepiept!

By-Boo

Hieronder heb ik nog een moodboard gemaakt waar iets van kleur in voor komt 😉 Het zijn allemaal items die ik leuk vind qua stijl (ik hou niet van één stijl maar mix liever) en allen van het merk BY-BOO.
By-Boo is een jong en dynamische woonmerk en heeft een zeer vernieuwend, kleurrijk en trendy concept ontwikkeld. De hedendaagse trends worden scherp in de gaten gehouden door de By-Boo trendwatchers. Hier wordt snel op ingespeeld, zodat zij altijd de nieuwste trends in de collectie kunnen verwerken. Ook al ben je niet van de laatste trends, je vindt hun collectie vast tof.

by -boo

Moodboards : Stephanie Koster
De producten komen allen van de site van Verouden wonen & slapen.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *