agent bauer5

agent bauer4

agent bauer3

agent bauer1

agent bauer6

agent bauer7

agent bauer9

agent bauer10

agent bauer8

agent bauer13

agent bauer12

agent bauer11

Ik ben altijd op zoek naar mooie interieurs. Op Pinterest zie ik zoveel voorbij komen wat er voor zorgt dat ik uren achter elkaar kan dwalen over internet. Op sommige sites kijk ik één keer in de zoveel tijd, gewoon even om te checken of er nog iets nieuws geplaatst is. De site Agent Bauer is daar één van. Op deze site zag ik dit geweldig mooie huis. Het huis is Eclectisch ingericht. Wat is Eclectic living? Het is een combinatie van kleurrijk spullen, van verschillende stijlen en verzamelingen uit verschillende periodes en culturen. Nieuw in combinatie met oud, ik noem het ook wel Mixed Style interiors.
Dit huis is ingericht met design, vintage, kunst, handgemaakte creaties en gevonden spulletjes. Pas plaatste ik een drietal moodboards in “Discovery style” voor Graham & Brown (klik hier), mijn interpretatie op het Eclectische wonen / Mixed Style inrichting.
Wat mij het meeste aanspreekt aan dit “Eclectisch” ingerichte huis is ondanks het feit dat er verschillende combinaties en diverse stijlen zijn gebruikt, het wel één geheel is gebleven en rust uitstraalt. Op een aantal foto’s lijkt het zelfs iets minimalistisch. De zwart-wit foto collage aan de muur vind ik super, evenals de betonnen vloer, de metrotegels in de keuken en badkamer en de hele planten verzameling in de venster(kast)bank in de woonkamer.
De combinatie van strak en nieuw in combinatie met oud en verweerd matchen heel mooi. Zo zie je dat een “nieuw” huis, want dat is het volgens mij, er ook heel persoonlijk, stoer, geleefd, minimalistisch en toch warm uit kan zien.

Meer Eclectische huizen vind je op mijn Pinterest account, klik hier (ga naar Mixed styles)

fotobron Agent Bauer voor Elle Decoration

7 thoughts on “Eclectic living

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *