Eclectic living

Eclectic living

agent bauer5

agent bauer4

agent bauer3

agent bauer1

agent bauer6

agent bauer7

agent bauer9

agent bauer10

agent bauer8

agent bauer13

agent bauer12

agent bauer11

Ik ben altijd op zoek naar mooie interieurs. Op Pinterest zie ik zoveel voorbij komen wat er voor zorgt dat ik uren achter elkaar kan dwalen over internet. Op sommige sites kijk ik één keer in de zoveel tijd, gewoon even om te checken of er nog iets nieuws geplaatst is. De site Agent Bauer is daar één van. Op deze site zag ik dit geweldig mooie huis. Het huis is Eclectisch ingericht. Wat is Eclectic living? Het is een combinatie van kleurrijk spullen, van verschillende stijlen en verzamelingen uit verschillende periodes en culturen. Nieuw in combinatie met oud, ik noem het ook wel Mixed Style interiors.
Dit huis is ingericht met design, vintage, kunst, handgemaakte creaties en gevonden spulletjes. Pas plaatste ik een drietal moodboards in “Discovery style” voor Graham & Brown (klik hier), mijn interpretatie op het Eclectische wonen / Mixed Style inrichting.
Wat mij het meeste aanspreekt aan dit “Eclectisch” ingerichte huis is ondanks het feit dat er verschillende combinaties en diverse stijlen zijn gebruikt, het wel één geheel is gebleven en rust uitstraalt. Op een aantal foto’s lijkt het zelfs iets minimalistisch. De zwart-wit foto collage aan de muur vind ik super, evenals de betonnen vloer, de metrotegels in de keuken en badkamer en de hele planten verzameling in de venster(kast)bank in de woonkamer.
De combinatie van strak en nieuw in combinatie met oud en verweerd matchen heel mooi. Zo zie je dat een “nieuw” huis, want dat is het volgens mij, er ook heel persoonlijk, stoer, geleefd, minimalistisch en toch warm uit kan zien.

Meer Eclectische huizen vind je op mijn Pinterest account, klik hier (ga naar Mixed styles)

fotobron Agent Bauer voor Elle Decoration

7 thoughts on “Eclectic living

 • Judith
  september 29, 2015 at 9:07 am Beantwoorden

  Ik vind dit echt zooo mooi! Ben je trouwens ook direct gaan volgen op Pinterest:) XO

 • By Marloes Thuis
  september 29, 2015 at 10:39 am Beantwoorden

  Mooie foto’s heb je uitgezocht Stephanie! Die kurkwand vind ik zo gek nog niet 🙂
  Fijne dag,
  Marloes X

 • Sanne
  oktober 9, 2015 at 12:32 pm Beantwoorden

  Heel erg mooi zeg. Wij hebben laatst een gietvloer laten leggen. Hij is echt geweldig al zeg ik het zelf. Maar de combinatie zoals hierboven is echt wel een inspiratie. Daar kan ik nu iets mee. We willen ook ons interieur langzaam gaan vervangen. Dus hier word ik wel warm van 🙂

  • Haly
   februari 16, 2016 at 5:31 pm Beantwoorden

   Wat mooi, ik wil ook echt zo een beton look gietvloer!! @ Sanne, waar heb jij je gietvloer gekocht? Ik lees namelijk zoveel verhalen op internet….

   • Daniella
    februari 23, 2016 at 10:37 am Beantwoorden

    Hoi Haly,

    Ik heb laatst een beton look vloer gekocht. Waar twijfel je precies over? Als het over leveranciers gaat: ik heb laatst een vloer gekocht bij coatingvloer in Amsterdam en ben super tevreden! Super snel en glad gelegd. Zeker 1 om mee te nemen tijdens je vloerenoriëntatie.

    Gr. Daniella

 • Sandra
  augustus 2, 2018 at 1:17 pm Beantwoorden

  Hi! I have come across this page whilst searching for floor options. What kind of floor is this?

  • Stephanie Koster
   augustus 2, 2018 at 1:20 pm Beantwoorden

   Hi Sandra,

   it’s concrete.
   Have a nice day!

   Stephanie

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>