Lifestyle

EASTER

Na bijna een week geen blog geplaatst te hebben, heb ik vanochtend toch eindelijk de tijd gevonden om een paar foto’s te plaatsen van onze Paas ontbijt. De zelfgemaakte Paas versieringen zijn van Jack. Ik blijf deze het leukst vinden, word hier altijd vrolijk van. Een uitgebreid ontbijt als gisteren zit er niet meer in vandaag, je ziet het aan de gezichten ๐Ÿ™‚ van mijn mannen hoeft dit niet zo. Gisteravond hebben we met onze vrienden, die tevens onze achterburen zijn gegourmet. Typisch Nederlands maar oh zo gezellig en leuk voor de kids. Vanmiddag gaan we net zoals gisteren genieten van het mooie weer buiten. We gaan naar het Groenendaalse bos in Heemstede. Voor kleine kinderen is daar een geweldig leuke speeltuin en kinderboerderij, waar ik als kind al naar toe ging. Geniet van jullie tweede Paasdag!

Enjoying Easter breakfast with my family, the homemade crafts by Jack and the sun outside. Have a nice day and enjoy yours!

wooden Rabbit by OYOY from my shop.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

6 Comments on “EASTER

  1. Ja haha,…heeeeel herkenbaar!!!
    Hoewel ze hier wel van lekker eten houden maar niet van de foto`s.
    Ik krijg ook zure koppen als ik de mannen op de foto wil zetten misschien is dat het .
    Op een bepaalde leeftijd willen ze dat gewoon niet meer en is alles ook stom natuurlijk.
    Fijne dag nog en gewoon stiekem fotoยดs maken.

  2. Wat leuk Stephanie, ik kwam ook altijd als kind en toen mijn kinderen kleiner waren in Groenendaal bij de kinderboerderij en de speeltuin daar. Ik vind overigens dat ze hem wel een beetje mogen opknappen, ze zijn toch wel een beetje achtergebleven. Je hebt de boel leuk versierd! Pascale X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *