Used before category names. Design

Dutchbone

Dutchbone

Op de Bloggers bijeenkomst van Fonq een paar weken terug kwam het merk Dutchbone mij voor het eerst ten gehore. Caroline van Velze, de project directeur van de merken Zuiver, Dutchbone en White Label, deed een lezing over haar merken en haar werk. Evenals Kirsten Jassies over bloggen en social media, heel leerzaam. Dutchbone is een nieuw merk wat net gelanceerd is. Dutchbone is een stoer merk geïnspireerd op wereldwijde interieurs. Het zijn producten met een ziel en een herkenbaarheid. De producten hebben stuk voor stuk iets wat warmte en uitstraling geeft. De gehele collectie van Dutchbone is sinds kort te bewonderen in de showroom van Dutchbone in Westzaan, in de Flagship store in Loods 5 en in januari op de beurs Maison Objet in Parijs wordt de gehele collectie gepresenteerd. Ik zit er over na denken een keer naar deze beurs te gaan. Wie gaan er nog meer? Wellicht is het leuk af te spreken…

Dutchbone is a new Dutch brand. I realy love the tough and worldly look. Dutchbone is a dynamic label focused on development, import and wholesale of global inspired products.

Dutchbone loves furniture. They love global inspired interiors. Products with a soul. With a signature. Products discovered during travels. Inspired by the colours of the earth. A found story that deserves to be told. The collection is a precise blend of handcraft and industry. An affordable collection that is always in motion. Whether you live in a loft in New York, a houseboat in Amsterdam or somewhere in the country.

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
retro kinderslaapkamer

Leave a reply

Comments

Gaaf merk. Ik vind het erg bij jullie interieur passen, erg mooi!

Houden we in gedachten Steef. Parijs met de trein!