Design

Dutch Design Week Eindhoven #DDWbloggerscafe deel 1

Vandaag was ik op uitnodiging van Susanne van &Suus en Lonneke van Bubblemint in Eindhoven om te bloggen over de Dutch Design Week in Eindhoven. Eindhoven … leuk! eindelijk een reden om Piet Hein Eek te gaan bezoeken! al jaren mijn cult held ;-). Na een gezellige ontmoeting en een heerlijk cappuccino in boekhandel en koffiegelegenheid Coffelovers van Piere zijn we met een taxi naar PHE gegaan. Onze meeste tijd hebben wij (Martine en ik) daar doorgebracht. Het gebouw is prachtig, industrieel en groot, de meubels, verlichting en accessoires zo mooi. Daar ben je niet zo even doorheen. s’ Middags hebben we nog een kort bezoek gebracht aan het Klok gebouw, veelal jong design, niet helemaal mijn smaak maar leuk om een keer te zien. Buiten nog genoten van de wat kleinere design projectjes en de stad op zich. Halverwege de middag zijn we weer terug gegaan het naar Coffeelovers van Piere om te gaan bloggen. Van het bloggen op de Woonbeurs, een aantal weken terug, weet ik dat het lastig is een blog in elkaar te zetten in een “Bloggerscafé”. Geen IMac bij de hand maar een Ipad waar ik mijn camera niet op kan aansluiten, kletsende vrouwen onderling (waar ik heel hard aan mee doe 😉 dus ik hem me vandaag maar gestort op het bekijken, informatie opdoen en foto’s maken. Dames die wel vanmiddag hun blog online hadden R E S P E C T.
De foto’s hierboven zijn allen genomen bij Piet Hein Eek en hebben niet veel, tot geen uitleg nodig. Iedereen weet waar PHE om bekend staat, zijn sloophouten meubels en specifieke, eenvoudige, recycle stijl. Ook al heb ik geen meubels meer van hem in huis, het blijft mooi. Ik heb een prachtige kandelaar gezien en een mooi goud kleurig dienblad(-je) #onmywishlist Ook heb ik twee theedoeken met het bekende PHE poppetje in mijn bezit 😉 Dit weekend zal ik nog meer foto’s met jullie delen.
Suus, Lonneke, Martine, Margreet, Cindy, Marije, Franca, Robinne, Milou en Karlijn bedankt voor de gezellige en leuke dag!

Blogging at the Dutch Design Week in Eindhoven at Coffeelovers with 11 women 😉

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

6 Comments on “Dutch Design Week Eindhoven #DDWbloggerscafe deel 1

  1. Wat een fijn blog!
    Altijd heerlijk een kijkje bij PHE te nemen!
    En fijn dat Iik zo toch een beetje mee kan genieten van de Dutch Design Week.
    Tip voor foto's transpireren naar de IPad: je kunt een camera Connection kit kopen waarmee je je foto's makkelijk oo de Ipad kunt importeren!
    Fijn weekend! X

  2. Super leuk om overal ieders verhaal en vooral prachtige foto's te bewonderen… Bijzonder vooral om ieders persoonlijke "touch" te zien!!! Jeetje wat zul je genoten hebben van al die mooie dingen Steef… Ik geniet heerlijk met je mee 🙂 Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *