Used before category names. Interior

Droomhuis in oud politiebureau

Droomhuis in oud politiebureau

Een vervallen politiebureau gaf Stine Busk en haar man de perfecte gelegenheid om hun droomhuis te creëren Normaal gesproken is een politiebureau niet een plek waar je maar al te vaak wilt frequenteren, maar toen Stine en Henrik Busk het oude politiebureau in Præstø zagen, vielen ze meteen aan. Hier was alle ruimte en lucht, waar zij op zoek naar waren. Het station was verre van klaar. Maar het echtpaar had visioenen en zag oplossingen waar anderen obstakels zagen.

“Hier was de mogelijkheid om de grote, open ruimte, bekend uit de Amerikaanse loft appartementen, gelegen in een van de mooie Deense landschap vrij dicht bij Kopenhagen te krijgen”.
Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
winter inspiratie

Leave a reply

Comments