Interior

Droom appartement in Göteborg

apartement-goteborg-1

apartment-goteborg-2

apartment-goteborg-3

apartment-goteborg-4

apartment-goteborg-5

apartment-goteborg-6

apartment-goteborg-7

apartment-goteborg-8

apartment-goteborg-9

apartment-goteborg-10

apartment-goteborg-11

apartment-goteborg-12

apartment-goteborg-13

apartment-goteborg-14

apartment-goteborg-15

apartment-goteborg-16

apartment-goteborg-17

apartment-goteborg-18

apartment-goteborg-19

apartment-goteborg-20

apartment-goteborg-21

apartment-goteborg-22

apartment-goteborg-23

apartment-goteborg-24

apartment-goteborg-25

apartment-goteborg-26

Zo nu en dan kom ik een droomhuis tegen op internet die ik met jullie wil delen. Hier dit geweldig mooie appartement wat te koop staat op de Zweedse makelaarssite Entrance.
Nu wij op zoek zijn naar een ander huis en ik bijna iedere dag Funda afspeur naar huizen, bekijk ik ook appartementen. Veel huizen staan me niet aan, te duur, lelijk, er moet te veel aan opgeknapt worden, verschrikkelijke tuin, noem het maar op.
Waar willen wij eigenlijk gaan wonen? in de stad of toch weer in een dorp? Bij onze kinderen gaat de voorkeur naar de stad, bij ons misschien ook wel? Om een betaalbaar iets in de stad te willen kopen (in de omgeving waar wij wonen i.i.g.) kom je dan al snel uit bij een appartement.
Vorig jaar winter hebben wij een lang weekend vertoefd in een geweldig appartement in Kopenhagen wat wij via Airbnb boekte. Dit beviel zeer goed, dus waarom niet in een appartement gaan wonen?
De komende maanden zoek ik verder en gaan we zien wat het uiteindelijk gaat worden. Ondertussen geniet ik alleen van foto’s van andere mooie huizen. Genieten jullie met me mee?
Fijn weekend nog!

fotobron : Entrance Mäkleri

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

4 Comments on “Droom appartement in Göteborg

  1. Wat een prachtig appartement! Ik ben nu al helemaal weg van die houten vloer, maar er moeten wel nieuwe plinten op hoor. Verder heel mooi om te zien dat ze de accenten ook laten terugkomen in de vorm van eyecatchers. Kijk bijvoorbeeld naar dat paashaas masker, dat trekt gelijk je aandacht weg van de ‘saaie’ kachel. Verder is het erg mooi om te zien dat er gebruik wordt gemaakt van kleuraccenten om de kamers van kleur te voorzien en niet zomaar een muur knal blauw hebben geschilderd.

    Groet,

    Maickel

    1. Nou , ik vond het hier en daar wat slordig. Dat witte kastje met die handgrepen….daar is gewoon overheen geverfd . Terwijl je de handgreep er zo vanaf kan halen. jammer. En de vloer….dat is gewoon een bouw vloer. Plinten zijn goor aan de onderkant. Daar is geen aandacht aan gegeven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *