Lifestyle

DIY project en andere klussen

Je begint nooit een verhaal met ik, maar ik heb het druk gehad afgelopen week. Allen waren leuke klussen maar een dag is echt te kort voor mij. Zou maakte ik deze leuke potjes met circus directeur en dieren. De verf scoorde ik in een goedkope budget winkel en de plastic poppetjes en diertjes bij de Kringloop. Ook ging ik op pad om vintage items te kopen voor in de shop. Maakte ik voor het eerst zelf product foto’s voor op de site. Hielp ik Sandra van Goed in Stijl om haar winkel en werkplaats weer een frisse nieuwjaars look te geven. Was en ben ik in onderhandeling met nieuwe merken voor Coos-je (o.a. BANGBANG Copenhagen) en had ik een hoop pakjes te versturen. Om de week ook nog goed af te sluiten ga ik zondag met een paar vriendinnen naar ShowUp in Amsterdam.

Fijn weekend allemaal!

It was a busy week, I had a lot of work to do but I loved everything of it. I made this lovely DIY storage jars, bought vintage stuff for the shop, made my first product photos for the shop, helped Sandra with her shop and workplace, sent a lot of orders, and made arrangements with new brands for the shop for instance BANGBANG Copenhagen. The BANGBANG pillows S14 will be soon available in the shop. Tomorrow I join the trade show ShowUp in Amsterdam with two of my friends.
Enjoy your weekend!

pics by me

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

14 Comments on “DIY project en andere klussen

  1. Tante Mart, ik had potjes over die naar de glasbak moesten. Heb poppetjes gekocht bij de Kringloop voor 30 cent (7 stuks ofzo), seconden lijm, poppetjes/diertjes erop plakken. Daarna de deksel gespoten met spuitbus acryl verf. Gewoon budget (Action). Leuk toch!?

   Groetjes, Stephanie

 1. Die potjes staan volgens mij hartstikke leuk op een stoere jongenskamer, wat zien ze er vrolijk uit. Leuk dat je vintage aan je shop toevoegt, benieuwd naar je foto's. Veel plezier morgen in Amsterdam, Pascale X

 2. Oh die zijn echt leuk geworden…jammer dat mijn mannetje geen overgebleven diertjes meer heeft,ben veel te snel met weggooien hahaha.
  Heb je ze bevestigd met 1 seconde lijm op de deksel ??
  Je plannen zijn super leuk,ben benieuwd..
  Groetjes Chris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *