DIY
Interior

DIY ~ Medaillelijst

DIY

medaille lijst

DIY projectje

Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een DIY projectje deed. Waarschijnlijk was dat twee jaar geleden in ons oude huis 😉 Mijn hoofd stond er heel lang niet meer naar.
Door de verkoop van ons oude huis, de verhuizing naar het tijdelijke huis en daarna weer een verhuizing naar het huis waar we nu wonen. Ondertussen zijn we bijna een jaar verder en merk ik dat ik weer wat ruimte krijg voor creatieve dingen. Nu kamer drie geverfd is en alle grote dingen op zijn plek staan, is het tijd voor de aankleding.

Hergebruik

Ooit heb ik een keer de oude lijst, waar ooit een schilderij in zat, mee genomen uit een Kringloopwinkel. Op de één of andere manier kijk ik naar spullen en denk ik kan ik hier iets mee? soms is het meteen Yes! en soms moet ik er even over nadenken. Als ik blijf nadenken over iets neem ik het meestal maar gewoon mee. Het kan dan zijn dat ik het op zolder zet en er nooit meer iets mee doe, dan verdwijnt het na verloop van tijd weer terug naar de Kringloop (oeps!). Maar soms komen er na verloop van tijd toch met creatieve ideeën, zoals nu. De gedachte er achter is sowieso leuk, hergebruik 😉

Medaillelijst

Van de oude lijst, die dus denk al twee jaar op zolder stond (is 3x mee verhuisd) maakte ik vorige week een medaillelijst voor op Sem zijn kamer. Zo ging ik te werk:
Aan de achterkant van de lijst zaten al twee oogjes waar een touwtje aan zat waar de lijst aan hing. Deze knipte ik eraf. Door de oogjes haalde ik ijzerdraad (dubbel) en knoopte deze straks ook de oogjes vast. Zo had ik een stevig strak draad waar ik de medailles aan kon knopen. Dat laatste was een makkelijk klusje, heb alleen even naar de mooiste prijzen gezocht. Het is een DIY projectje van nog geen 15 minuten geweest, maar het is er niet minder leuk om.

Eyecatcher

De lijst is nu een eyecatcher op de slaapkamer. Zo op de witte muur springt hij eruit door de opvallende oude lijst en alle kleurtjes. Dinsdag kwam zoonlief thuis en vond hem wel leuk 😉
Wat vinden jullie ervan? grappig toch!?
Zo zie je maar, altijd je ogen open houden als je op een rommelmarkt of in een Kringloopwinkel loopt. Dit soort pareltjes kan je niet laten staan 😉 hahaha….

Fijne nieuwe week allemaal!

Stephanie

Het bed is van Misterbed met een matras van Emma, het zwarte bureaulampje komt bij Directlampen vandaan.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “DIY ~ Medaillelijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *