Used before category names. Interior

Discovery trend – Graham & Brown

Discovery trend – Graham & Brown

dicovery blog1

discovery blog2

discovery blog 3

Hoe leuk en een eer is het als je door het grote Engelse behang bedrijf Graham & Brown wordt gevraagd om Brand ambassador te worden voor Nederland! Het overkwam me een paar weken terug. Over dit aanbod hoefde ik niet lang na te denken.
We schrijven iedere maand over een ander woon thema, Trends to expect in 2015. Deze maand is het de Discovery trend. Voor deze trend maakte ik de volgende 3 moodboards waarvan ik denk dat zij een goed beeld weergeven van deze trend. Discovery ofwel ontdek de wereld.
Met een woonvoorkeur naar het Scandinavische komt dit toch ook wel een beetje terug in de foto’s die ik uit koos. De stoere vintage meubels gecombineerd met design, mooie donkere muren afwisselend met puur wit. Aan de muren hangen mooie zwart-wit foto’s van verre reizen en op de grond liggen kleden uit verre oorden. Op de kasten en in de raamkozijnen staan spulletjes die verzameld zijn tijdens het reizen.
In veel winkels en webshops kun je spullen vinden die in deze trend passen. De producten op de moodboards zoals de poef van Hubsch, de lamp van Ay illuminate en het kussen met bloemen van Bloomingville zijn te koop bij Livv Lifestyle. Het behang van Graham & Brown die ik er het mooist bij vond passen zijn Krokodil zwart, Rhapsody houtskool en Tranquil blue.
Ik ben weg van deze trend, wat vinden jullie ervan?

Volgende maand is het thema Industrial. Ik zal dan weer een aantal moodboards voor jullie maken. Tot volgende keer en ik ben zeer benieuwd naar jullie mening! deel deze hieronder bij reacties.

fotobronnen: Onekingslane, Domino.com, mydomaine, weekdaycarnival, sfgirlbybay, trendenser, ingerstedt, jessie webster, design sponge, coosje en five leaves, Brooklyn NYC.

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
kinderkamer inspiratie

Leave a reply

Comments

Een trend die mij erg aanspreekt. Vooral het eerste moodboard vind ik erg mooi.

Hé wat toevallig! Ik ben ook benaderd door hetzelfde bedrijf om brand ambassador te worden. Ik heb het alleen afgeslagen omdat ik het merk qua stijl en spullen niet bij me vond passen. Wel leuk om de uitwerking van de campagne nu bij jou te zien! Pascale X

Prachtige ontdekkingen!

[…] plaatste ik een drietal moodboards in “Discovery style” voor Graham & Brown (klik hier), mijn interpretatie op het Eclectische wonen / Mixed Style inrichting. Wat mij het meeste […]