Used before category names. Design

Design Meubels van Karim Rashid

Design Meubels van Karim Rashid

Een van de meest toonaangevende ontwerpers van design meubels is Karim Rashid uit New York. Met meer dan drieduizend ontwerpen op zijn naam is de in Egypte geboren industrieel ontwerper behoorlijk productief. Naast een vestiging in New York heeft Karim ook een tweede kantoor in Amsterdam. 
Al vele malen won hij belangrijke design prijzen voor zijn ontwerpen in onder andere winkelinterieurs, restaurant- en hotel interieurs.
Maar ook de designmeubels van Rahsid zijn wereldberoemd. Time Magazine noemde hem: “De beroemdste industrieel ontwerper van Noord- en Zuid Amerika aller tijden”. 
Meer info over de design meubels van Rashid vind je op deze pagina van Boconcept.nl 

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Black & White

Leave a reply

Comments

Ik ken hem nog niet, maar ik vind die stoelen geweldig!

Fijn weekend, liefs

Ik kende Karim Rashid ook nog niet, maar ik ga hem zeker volgen. Schitterende meubels!

Ik kende Karim Rashid toevallig wel en ik volg hem al best een tijdje! Heel inspirerend!

Ik ken Karim Rashid wel al, ben erg fan van zijn meubels. Heb er zelf thuis ook een paar stoelen van staan, ben er heel tevreden mee.

Prachtige meubels! Heb je ergens tips waar ik deze relatief goedkoop kan krijgen? Op een tweedehands of veilingsite bijvoorbeeld?

Wat een leuke stoelen zeg!

Prachtige design meubelen! Vooral die houten kast vind ik wel een leuke.