Interior

Deense eenvoud

01_stuen

02_teakskaenk

03_gallerihylde

04_friske_blomster

05_badevaerelse

08_koekken

09_koekken

10_koekken

12_spisestue

13_skab

14_sovevaerelse

15_Udkigspost

16_Vegas_vaerelse

17_lampe_paa_natbordet

Deens … Puur in zijn eenvoud. Een lichte basis met hier en daar een heel klein beetje kleur gebruik. Witte strakke muren met lichte houten vloeren. Het nieuwe design veelal gecombineerd met vintage vondsten. Ik blijf het herhalen maar deze stijl past het beste bij mij, ik ben er dol op! Absolute eyecatchers in dit huis vind ik de op maat gemaakte kasten. De kast van chipwood met de lederen handgreep lussen in de slaapkamer en de grote witte vakkenkast in de woonkamer. Kastruimte vind ik persoonlijk nog al een dingetje in huis. Op maat gemaakte kasten zijn het mooist maar het laten maken is niet goedkoop. Wat ik wel vind is dat ze een huis afmaken. Een mooie kast staat voor een goede basis in je interieur. Op internet zijn er genoeg bedrijven en ZZP-ers te vinden die kasten op maat maken. Bij Ikea kom je met alle losse kastelementen die kunt samenstellen ook ver. Wellicht een goedkopere optie maar natuurlijk net even minder persoonlijk.
In alle jaren dat wij nu in ons huis wonen hebben wij één op maat gemaakte kast, voor de rest staan er alleen losse exemplaren. Van alle losse kasten zijn er al een hoop gekomen en gegaan, ook verschuiven ze regelmatig van kamer en plek. Met de op maat gemaakte kast in onze slaapkamer ben ik echter al jaren content, deze verveeld nooit en blijft mooi. Het is voor ons zeker een overweging waard om extra budget te reserveren voor op maat gemaakte kasten mochten wij (ooit)) gaan verhuizen naar een andere huis.

p.s. zijn de babykamer en de safari stoelen in de woonkamer ook geen toppers!!!

fotobron BoligLiv

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “Deense eenvoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *