Deens zomerhuis met stoere betonnen tegelvloer

Geheel niet meer van mij gewend maar ooit wel zo begonnen. In 2011 startte ik mijn blog Interieur-coosje op. Mijn liefde voor veelal Scandinavisch interieur wilde ik delen met anderen. Iedere week plaatste ik meerdere binnenkijkers van mooie Noorse huizen en maakte ik moodboards van kleuren paletten en foto’s die ik mooi qua stijl bij elkaar vond (en nog steeds vind) passen. Na verloop van tijd ben ik steeds meer foto’s zelf gaan maken en ben ik minder/tot geen foto’s van andere huizen gaan plaatsen. Veel van mijn volgers waardeerden dit meer en ik hou van foto’s maken, dus mijn keuze was genomen, geen foto’s van derden meer op mijn blog.
Momenteel ben ik bezig met een nieuwe versie van mijn blog > Coosje Nordic Living gaat de blog heten. Op deze 2.0 versie wil ik wel weer terug komen met prachtige Scandinavische binnenkijkers en inspirerende moodboards. Mijn liefde ligt daar (ook) nog steeds, en als je “opnieuw” begint mag je je categoriën ook best aanpassen, toch? 😉
Na deze week bezig geweest te zijn geweest met het realiseren van de de nieuwe blog/site ben ik mijn social media links ook opnieuw gaan doornemen. Mijn Pinterest borden heb ik heringedeeld. Een aantal borden heb ik verwijderd. Wellicht komen er nog een aantal nieuwe bij. De Facebook pagina van Coos-je heb ik verwijderd en loopt over twee weken definitief af. Mijn Instagram account zal ik aanpassen of een nieuw account aanmaken, daar ben ik nog niet helemaal uit.

Toen ik deze week voor het eerst sinds tijden weer fanatiek bezig was met Pinterest kreeg ik de smaak weer helemaal te pakken. Ik kwam o.a. dit geweldige Deense zomerhuis tegen. De vloer trok meteen mijn aandacht. De stoere betonnen vloertegels staan geweldig in dit huis en het mooie is dat ze van binnen overlopen naar buiten in de tuin. Vloertegels heb je in verschillende maten, maar deze super grote had ik nooit eerder in een woonhuis gezien. Afhankelijk van hoe groot je huis is (in een heel klein huisje is het wellicht niet zo’n goed idee) maakt groot vaak nog groter. Hetzelfde als met meubels. Een paar mooie grote items zijn vaak zoveel mooier dan heel veel kleine dingen bij elkaar, dat maakt een huis vol en propperig.
Thuis hebben wij een betonnen gietvloer (micro cement). Deze wordt vaak gezien als kil en koud maar ik ervaar dat helemaal niet zo, het is maar net hoe je de rest van het huis inricht. Op mijn “nieuwe” blog laat ik jullie binnenkort graag een keer een mooi moodboard zien van hoe je een huis inricht in Scandinavische warme stijl met een betonnen giet- of tegelvloer. Vloertegels in dezelfde stijl vind je op deze site.

fotobron: Jelanie Blog
design: Kontur Arkitekter

9 thoughts on “Deens zomerhuis met stoere betonnen tegelvloer

Leave a Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *