Interior

Deens zomerhuis met stoere betonnen tegelvloer

Geheel niet meer van mij gewend maar ooit wel zo begonnen. In 2011 startte ik mijn blog Interieur-coosje op. Mijn liefde voor veelal Scandinavisch interieur wilde ik delen met anderen. Iedere week plaatste ik meerdere binnenkijkers van mooie Noorse huizen en maakte ik moodboards van kleuren paletten en foto’s die ik mooi qua stijl bij elkaar vond (en nog steeds vind) passen. Na verloop van tijd ben ik steeds meer foto’s zelf gaan maken en ben ik minder/tot geen foto’s van andere huizen gaan plaatsen. Veel van mijn volgers waardeerden dit meer en ik hou van foto’s maken, dus mijn keuze was genomen, geen foto’s van derden meer op mijn blog.
Momenteel ben ik bezig met een nieuwe versie van mijn blog > Coosje Nordic Living gaat de blog heten. Op deze 2.0 versie wil ik wel weer terug komen met prachtige Scandinavische binnenkijkers en inspirerende moodboards. Mijn liefde ligt daar (ook) nog steeds, en als je “opnieuw” begint mag je je categoriën ook best aanpassen, toch? 😉
Na deze week bezig geweest te zijn geweest met het realiseren van de de nieuwe blog/site ben ik mijn social media links ook opnieuw gaan doornemen. Mijn Pinterest borden heb ik heringedeeld. Een aantal borden heb ik verwijderd. Wellicht komen er nog een aantal nieuwe bij. De Facebook pagina van Coos-je heb ik verwijderd en loopt over twee weken definitief af. Mijn Instagram account zal ik aanpassen of een nieuw account aanmaken, daar ben ik nog niet helemaal uit.

Toen ik deze week voor het eerst sinds tijden weer fanatiek bezig was met Pinterest kreeg ik de smaak weer helemaal te pakken. Ik kwam o.a. dit geweldige Deense zomerhuis tegen. De vloer trok meteen mijn aandacht. De stoere betonnen vloertegels staan geweldig in dit huis en het mooie is dat ze van binnen overlopen naar buiten in de tuin. Vloertegels heb je in verschillende maten, maar deze super grote had ik nooit eerder in een woonhuis gezien. Afhankelijk van hoe groot je huis is (in een heel klein huisje is het wellicht niet zo’n goed idee) maakt groot vaak nog groter. Hetzelfde als met meubels. Een paar mooie grote items zijn vaak zoveel mooier dan heel veel kleine dingen bij elkaar, dat maakt een huis vol en propperig.
Thuis hebben wij een betonnen gietvloer (micro cement). Deze wordt vaak gezien als kil en koud maar ik ervaar dat helemaal niet zo, het is maar net hoe je de rest van het huis inricht. Op mijn “nieuwe” blog laat ik jullie binnenkort graag een keer een mooi moodboard zien van hoe je een huis inricht in Scandinavische warme stijl met een betonnen giet- of tegelvloer. Vloertegels in dezelfde stijl vind je op deze site.

fotobron: Jelanie Blog
design: Kontur Arkitekter

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

9 Comments on “Deens zomerhuis met stoere betonnen tegelvloer

 1. Hier wordt je toch blij van!
  Zelf plaats ik ook af en toe een Scandinavische binnenkijker.
  En eigen foto's vind ik zeker ook leuk om te doen.
  Onderwerp bedenken, foto's maken, tekst er bij.
  (www.hipenkleurig.blogspot.nl)
  Veel succes met je hernieuwdw blog, ik blijf je volgen.

 2. Oh hier hou ik ook van hoor! p r a c h t i g! Dat bankje is ook zo leuk. Wat een ontzettend fijne plek. Ik waardeer eigen foto's op een blog ook heel erg, het maakt het toch persoonlijker. benieuwd hoe je blog er straks uit ziet, vast heel mooi! Pascale X

 3. Wat een gaaf huis. Ik houd zelf meer van een houten vloer, maar deze vloer vind ik wel heel mooi. Vooral in combinatie met de inrichting. Prachtig! En ik ben heel benieuwd naar je nieuwe blog 🙂

 4. Wow, zo mooi Stephanie, die vloer die doorloopt. En de plek, bijna het ideale plaatje:))

  Wat is je blog/site mooi geworden. Want het is naast een blog ook heel professioneel. Daar kun je
  trots op zijn!!

  X
  Martine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *