Used before category names. Green

De grote tuinverbouwing deel III

De grote tuinverbouwing deel III

Pinkster weekend en daardoor heel veel tijd om de tuin af te ronden. We haalden de pergola tussen de schuren weg (met hulp van de buurman). We verfden de schuur zwart, voor degene die willen weten waarmee? bielzen zwart. We kochten een houtkachel en een loungebank (donderdag staat deze in de tuin). En Jack en ik lagen de bestrating bij de schuur erin (eerste keer bestraten, beetje hobbelig maar je kunt het ook robuust noemen 😉
En toen… was de tuin op een paar enkele details na klaar! Wat een genot om een mooie tuin te hebben en mega trots op al het werk wat wij (bijna) allemaal zelf gerealiseerd hebben. In mijn houten ligstoel van OTTO lag ik vanmiddag heerlijk in het zonnetje op het houten zonnedeck. Dit wordt komende zomer genieten!

This weekend we finished our garden renovation. Proud of all the work we did by ourselves.

foto’s, tuinontwerp en styling Stephanie Koster

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Samenwonen, waar denk ik aan?

Leave a reply

Comments

Jeetje wat hebben jullie hard gewerkt… Ziet er echt super uit zeg!!! Wens jullie heel veel zonnige dagen toe 🙂 #genieten

heerlijk om na dat harde werken te genieten van al het moois. En wat een gave kachel! Jullie zijn klaar voor koele en zwoele zomeravonden 🙂

Wat ziet dat er heerlijk uit! En die stoel lijkt me ook wel heel fijn 🙂

Dat ziet er prachtig uit. Dat wordt genieten deze zomer.

wow superbe!! Bravo you did a great job… it becomes more and more inspiring… and seems to be a very peaceful place for resting! Enjoy!

Wat ziet het er mooi uit!! Knap hoor dat jullie dat allemaal zelf gedaan hebben, leuk om het resultaat te zien. Wij hebben van het weekend ook weer een deel van het hek zwart gemaakt. Wij gebruikten beits, aaarghhh dat moet je echt wel 3 keer doen dus ook zo'n klus. Lekker zo'n houtkacheltje hè, geeft zoveel sfeer aan de tuin. Nu kunnen jullie heerlijk genieten van de tuin, prachtig. Pascale X

Heel mooi, Stephanie! Prachtig, zo'n zwarte schutting. Wij zijn ook bezig geweest met een complete make-over van onze tuin (ook bijna klaar…) en ik kan me helemaal inleven hoe fijn het is om in je nieuwe tuin te liggen! Hopelijk krijg je nog lekker veel zon. Ben benieuwd naar meer foto's! Die komen er vast wel. Trouwens wat een superleuk bloempotje met die 'druiprand', zin om te laten weten waar je dat vandaan hebt :-)??

    Hoi Colette, ondertussen nog meer foto's van de tuin online! Het bloempotje komt van de Intratuin, was helemaal niet duur. Heeft wat weg van Studio Arhoj vind je ook niet 😉

    Groetjes en succes met jullie tuin,

    Stephanie

    Hoi Stephanie, bedankt! (ik heb geen berichtje gekregen dat je geantwoord had…). Inderdaad, het potje ziet er heel 'Deens design' uit, en dat voor de Intratuin ;-). Supergoede vondst! Ik ga snel kijken. Onze tuin is op wat losse eindjes na klaar. Alleen de grassen en bloemen zijn een maand geleden pas geplant en die zijn nog zo klein allemaal! We zitten nog niet echte lekker in het groen (op de sierkers na, die is blijven staan) maar dat komt allemaal goed. Ik zal er tzt wel een post aan wijden op mijn blog. Fijne week!

Wat ziet het er mooi uit! Hier kun je nog eens goed toeven in de zomer!
Enjoy!

Wat ziet dat er mooi uit! Heerlijk dat jullie lekker met de tuin zijn bezig geweest en er nu dus ook lekker van kunnen genieten. Ik wil ook een groot deel van mijn tuin nog aanpakken, maar moet er nog even de tijd voor vinden. Geniet er in ieder geval maar lekker van!

Het ziet er super uit zeg. Dat zwart blijft toch mooi in combinatie met fris groen! Laat die zomer nu maar komen 😉

Volgende week mooi weer… dus kom maar een avondje langs (achterom haha…)

[…] de overweldigende reacties en bezoeken op mijn blog De grote tuinverbouwing deel III, klik hier, plaats ik op verzoek nog meer foto’s. De loungebank, van Karwei, werd afgelopen donderdag […]

Haha robuuste bestrating, geweldig! ook helemaal weg van het bielzen zwart wat jullie hebben gebruikt. Ik denk dat ik onze schutting ook zo ga verven tijdens onze tuinverbouwing in het voorjaar. De tuinmeubels zijn al besteld, dat word heerlijk loungen!

[…] over verdeeld, maar mooi was hij zeker! Zie hieronder of bekijk mijn blogs van toen, hier, hier en hier. Ik was superblij met onze tuin, had alles (behalve het houten terras) zelf aangelegd met de hulp […]

[…] over verdeeld, maar mooi was hij zeker! Zie hieronder of bekijk mijn blogs van toen, hier, hier en hier. Ik was superblij met onze tuin, had alles (behalve het houten terras) zelf aangelegd met de hulp […]