De grote tuinverbouwing deel II

De grote tuinverbouwing deel II

Mijn man en zoon zijn een weekend weg voor wederom een Europa cup wedstrijd inline, dit keer in Mechelen, België. Het werk in de tuin kwam dus op mij alleen neer. Maar met behulp van mijn jongste zoon Jack ging alles een stuk vlotter 😉 De eikenhouten vlonder is zo goed als af. Het grind ligt en volgende week gaan ze verder met de pergola die boven de vlonder komt. Ik ben nu al blij met het resultaat.
Het brocante tafeltje en de bruine aardewerk kan op foto 1 scoorde ik vanochtend op de rommelmarkt hier in het dorp. Lucky vondst! Fijne Moederdag morgen voor alle moeders onder ons!

Part two of our garden renovation. Today my son and I transported the gravel in the garden (what a job!). The wooden deck is as good as finished, and the pergola will be completed next week.

3 thoughts on “De grote tuinverbouwing deel II

 • Denies overseas
  mei 9, 2015 at 7:31 pm Beantwoorden

  Wat wordt het een onwijs fijne tuin, heerlijk!

 • Indruk
  mei 14, 2015 at 8:57 pm Beantwoorden

  wat is het mooi geworden! heerlijk ligbed zie ik staan. Fijn dat de tuin nu bijna klaar is. lekker geluid vind ik altijd als je over het grind loopt. Pascale X

 • […] meningen over verdeeld, maar mooi was hij zeker! Zie hieronder of bekijk mijn blogs van toen, hier, hier en hier. Ik was superblij met onze tuin, had alles (behalve het houten terras) zelf aangelegd met […]

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>