Used before category names. Green

De grote tuinverbouwing deel 1

De grote tuinverbouwing deel 1
De grote tuinverbouwing is begonnen. Afgelopen zondag was het mooi weer om te beginnen vonden Jack en ik. Wat is het toch fijn een ijverig kind te hebben die ook nog eens handig is. Met zijn 8 jaar draait hij zijn hand er niet voor om om alles aan te pakken, al mocht hij uiteraard van mij geen 60 bij 40 tegels sjouwen 😉 Zijn vader en ik wel, wat helaas voor Addy resulteerde in geen leuke afloop, want hij ging door zijn rug 🙁 Jack en ik hebben bijna de hele bestrating eruit gehaald en dit leverde een enorme zandbak op, wat een feest! Nu 4 dagen later ligt het hele huis ook vol, dat snappen jullie, maar dat hoort er even bij. We hebben leuke plannen voor de tuin maar eerst moet het een troep zijn voordat iets weer mooi wordt. Met de klinkers die tussen de grote betontegels lagen is Jack ook al dagen zoet. Het aannemersbloed zit hem in de aderen. Net als opa en overgroot opa weet Jack precies hoe je een muur bouwt (zonder uitleg van ons). Wat zal opa trots op je zijn geweest Jack!
Door het mooie weer zijn de knoppen van veel bomen al uitgekomen, zo ook deze prachtige Prunus.

Last weekend we started the renovation of our garden. Jack has done a lot of work.

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
STOPPEN WEBSHOP

Leave a reply

Comments

Hey Steef, wat een lieverd die Jack dat ie zo graag mee helpt..succes, ben benieuwd naar het resultaat. xx Leo

Fijn dat je begonnen bent dan kun je straks genieten van een mooie tuin. Die grote zandbak is toch ook helemaal geweldig voor kinderen. Wat superleuk dat hij nu al zo'n muurtje kan bouwen. Komt altijd van pas later! Benieuwd naar het eindresultaat. Pascale X

Wat leuk zo'n ijverige zoon! En wat heeft jullie Jack een geweldig mooi spleetje tussen zijn tanden, net als onze Mees (8) !
Ik vind dit echt prachtig om te zien 🙂

'Dat is nog eens wat je noemt een tuinverbouwing en een reuzenzandbak'. Daar zijn de kids vast erg blij mee !
k' ben ook erg benieuwd naar het resultaat.

Pfff ik heb met je te doen, ik werk zelf als hovenier, en weet hoeveel werk het is om zon grote verbouwing te doen. Het resultaat is dan altijd weer heel mooi om te zien en dat zorgt ervoor dat het leuk blijft om te doen!