de dag voor Kerst

de dag voor Kerst

Deze foto’s plaatste ik gisteren (en vanochtend) op Instagram. Wij hebben gisteren een heerlijke dag gehad en een leuk verjaardagsfeest van Jack. We aten met familie en vrienden en genoten van de gezelligheid en elkaar. Ook kwamen er gisteren en de dag daarvoor nog een aantal mooie kadootjes met de post. Zo kreeg ik van Nicoline de prachtige zelfgemaakte slinger/guirlande die voor nu even in de boom hangt. Na kerst hang ik hem ergens aan de muur. Kreeg ik van Jessica van Wonen.decoreren het te leuke kerstbomen notitie boekje (gewonnen give-away Like Stationary). Kwam er een te gekke Kerstkaart binnen van La Nou Nou en Stylestek met een foto waar een aantal producten op staan uit mijn shop. En werden mijn lang gewenste Avvento kandelaartjes van Kähler Design geleverd die ik de dag daarvoor (als kerst kadootje voor mezelf) had besteld bij Mikkili. Vandaag een relaxe dag en vanmiddag weer lekker eten met familie.
Fijne 1ste Kerstdag iedereen!
☆  ☆  ☆ 

3 thoughts on “de dag voor Kerst

 • Clarieke
  december 25, 2013 at 11:23 am Beantwoorden

  Wat een heerlijke foto's! Fijne feestdagen!
  Groetjes, Clarieke

 • Leontine de Hollander
  december 25, 2013 at 3:24 pm Beantwoorden

  Wat een lief snoetje heeft Jack zonder die voortandjes. Leuke foto's..en jullie ook fijne kerst, ziet er gezellig uit..

 • Liene
  december 28, 2013 at 10:11 am Beantwoorden

  Oh, wat een mooie sfeerfoto's! De jongens hier zijn jaloers op de taart! Zouden ze ook zo heel graag … En heel leuk om de slingers te zien hangen! Een heel fijn weekend voor jullie!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>