Lifestyle

de dag voor Kerst

Deze foto’s plaatste ik gisteren (en vanochtend) op Instagram. Wij hebben gisteren een heerlijke dag gehad en een leuk verjaardagsfeest van Jack. We aten met familie en vrienden en genoten van de gezelligheid en elkaar. Ook kwamen er gisteren en de dag daarvoor nog een aantal mooie kadootjes met de post. Zo kreeg ik van Nicoline de prachtige zelfgemaakte slinger/guirlande die voor nu even in de boom hangt. Na kerst hang ik hem ergens aan de muur. Kreeg ik van Jessica van Wonen.decoreren het te leuke kerstbomen notitie boekje (gewonnen give-away Like Stationary). Kwam er een te gekke Kerstkaart binnen van La Nou Nou en Stylestek met een foto waar een aantal producten op staan uit mijn shop. En werden mijn lang gewenste Avvento kandelaartjes van Kähler Design geleverd die ik de dag daarvoor (als kerst kadootje voor mezelf) had besteld bij Mikkili. Vandaag een relaxe dag en vanmiddag weer lekker eten met familie.
Fijne 1ste Kerstdag iedereen!
☆  ☆  ☆ 

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “de dag voor Kerst

  1. Oh, wat een mooie sfeerfoto's! De jongens hier zijn jaloers op de taart! Zouden ze ook zo heel graag … En heel leuk om de slingers te zien hangen! Een heel fijn weekend voor jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *