de dag voor Kerst

Deze foto’s plaatste ik gisteren (en vanochtend) op Instagram. Wij hebben gisteren een heerlijke dag gehad en een leuk verjaardagsfeest van Jack. We aten met familie en vrienden en genoten van de gezelligheid en elkaar. Ook kwamen er gisteren en de dag daarvoor nog een aantal mooie kadootjes met de post. Zo kreeg ik van Nicoline de prachtige zelfgemaakte slinger/guirlande die voor nu even in de boom hangt. Na kerst hang ik hem ergens aan de muur. Kreeg ik van Jessica van Wonen.decoreren het te leuke kerstbomen notitie boekje (gewonnen give-away Like Stationary). Kwam er een te gekke Kerstkaart binnen van La Nou Nou en Stylestek met een foto waar een aantal producten op staan uit mijn shop. En werden mijn lang gewenste Avvento kandelaartjes van Kähler Design geleverd die ik de dag daarvoor (als kerst kadootje voor mezelf) had besteld bij Mikkili. Vandaag een relaxe dag en vanmiddag weer lekker eten met familie.
Fijne 1ste Kerstdag iedereen!
☆  ☆  ☆ 

3 thoughts on “de dag voor Kerst

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *