Interior

De dag na Kerst

de dag na kerst

de dag na kerst

de dag na kerst

de dag na kerst

de dag na kerst

IMG_4721

Na 3 Kerstdagen is het tijd om alle Kerstspullen weer op te ruimen. Ieder jaar ben ik vrijwel direct na Kerst klaar met alle Kerstspullen. Ieder jaar neem ik me weer voor alles te laten tot na Oud en Nieuw maar het lukt me niet 😉
Na een gezellige avond die tot in de late uurtjes duurde waren we er toch alweer vroeg uit, en ben ik meteen alles gaan opruimen. Een boom die zo goed als kaal is staat nu buiten in de tuin en alle decoratie spulletjes staan op tafel om weer ingepakt te worden om voor een jaar naar zolder te verhuizen.
Het ruimt altijd weer heerlijk op maar het is ook best wel weer kaal. Voor vandaag dus de taak het huis een beetje te restylen en voor Januari denk ik aan een nieuwe kleur op de muren. Wat denken jullie? de zwarte muren zo laten of licht grijs verven?

P.s. de zwarte leren bank gaan we verkopen omdat niemand (in ons huis) er graag op zit.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “De dag na Kerst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *