De dag na Kerst

De dag na Kerst

de dag na kerst

de dag na kerst

de dag na kerst

de dag na kerst

de dag na kerst

IMG_4721

Na 3 Kerstdagen is het tijd om alle Kerstspullen weer op te ruimen. Ieder jaar ben ik vrijwel direct na Kerst klaar met alle Kerstspullen. Ieder jaar neem ik me weer voor alles te laten tot na Oud en Nieuw maar het lukt me niet 😉
Na een gezellige avond die tot in de late uurtjes duurde waren we er toch alweer vroeg uit, en ben ik meteen alles gaan opruimen. Een boom die zo goed als kaal is staat nu buiten in de tuin en alle decoratie spulletjes staan op tafel om weer ingepakt te worden om voor een jaar naar zolder te verhuizen.
Het ruimt altijd weer heerlijk op maar het is ook best wel weer kaal. Voor vandaag dus de taak het huis een beetje te restylen en voor Januari denk ik aan een nieuwe kleur op de muren. Wat denken jullie? de zwarte muren zo laten of licht grijs verven?

P.s. de zwarte leren bank gaan we verkopen omdat niemand (in ons huis) er graag op zit.

One thought on “De dag na Kerst

  • AJKRJH
    januari 13, 2016 at 12:36 pm Beantwoorden

    Ik vind je muren juist geweldig, als je evengodd genoeg licht binnen krijgt is het alleen maar heel mooi. Zo laten dus.?

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>