Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

14 Comments on “day at the beach

  1. meer heb je eigenlijk niet nodig he!(ja dat rendierhoofddinges, die heb je natuurlijk in een zakje voor mij gedaan??;))))
    Weer lekker uitgewaaid en klaar voor een nieuwe week?

    Groetjes
    Lynda

  2. Nu eens "echte" foto's,..dat is ook eens leuk om te zien.
    Even wat anders, interieur foto's zijn mooi om naar te kijken maar eigenlijk vind ik huis tuin boompje beestje kiekjes net zo leuk.
    Heb je ook een beetje een idee wie je eigenlijk volgt.
    Grappige jongens heb je,…enne.. ja ik heb de mokken gekocht!
    Gr. Jo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *