Interior

Danish home

ik zet tegenwoordig niet heel veel foto’s meer van huizen / binnenkijkers op mijn blog. Het zijn meer eigen foto’s, weet niet wat jullie leuker vinden?! Dit Deense huis kon ik jullie echter niet ontnemen. Werkelijk alles vind ik prachtig! al viel ik stiekem op de broek van de eigenaresse van het huis. Die heb ik ondertussen ook gevonden (Mads Norgaard) en denk dat ik die voor mijn verjaardag a.s. zaterdag ga vragen. De pech (althans niet helemaal) is dat ik er niet ben. Laat ik nou uitgenodigd zijn in Kopenhagen!

Like to share with you this wonderful Danish home I found on Boligliv. Love the simplicity, the lots of white and black with a touch of color, and the minimalism.

source : Boligliv.dk

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

8 Comments on “Danish home

  1. Hahaha wat grappig, die broek was ook het allereerste wat me opviel in deze foto's. Wie weet kun je 'm jezelf wel meteen kado doen in Kopenhagen dit weekend. Alvast heel veel plezier en een fijne verjaardag! (oh en een mooi ruim huis trouwens! vind het vooral erg mooi dat de vloer zo open is gelaten door die kastjes aan de muur te bevestigen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *