Dalani Home & Living

Dalani Home & Living

Dalani, Nederlands eerste online shoppingclub, biedt je alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets: allemaal producten van high-end designmerken die niet of nét in Nederland verkrijgbaar zijn. 

De toegang tot Dalani is beperkt: alleen geregistreerde leden hebben toegang tot de selectie exclusieve merken die door het styling- en inkoopteam stuk voor stuk zelf worden uitgekozen. Maar lid worden is niet moeilijk! Je krijgt toegang tot Dalani via een uitnodiging van een Dalani-lid óf je schrijft je in op de website.
Verschillende keren per week krijgen de leden van Dalani nieuwe merken en producten gepresenteerd. Van elk product is slechts een beperkt aantal beschikbaar. Sommige producten zijn daarom al snel na de start van een campagne uitverkocht. Je doet er dus goed aan direct aan het begin van een verkoopactie even een kijkje te nemen! 
Als lid ontvang je een email zodat je weet wanneer nieuwe acties starten. Zo ben je altijd op de hoogte van lopende en aankomende campagnes. Bovendien duren de acties met prijzen tot 70% korting op de aanbevolen retailprijs slechts enkele dagen.
In het Dalani online magazine vind je de nieuwste interieurtrends, styling tips & tricks, interviews en seizoensinspiratie en kun je ook bovendien binnenkijken in de woningen van toonaangevende ontwerpers en andere creatieven. Heerlijk om je door te laten inspireren en bij weg te dromen.

Word lid en ontvang € 15.00 op je eerste aankoop retour klik hier

Mijn persoonlijke favorieten nu on-line

Magasin Skruf plafond lamp Bunt

Lecrin kruk wit

Lecrin boekenkast

Malabar Bay prullenbak Molly

Malabar Bay prullenbak Tribecca

Magasin Skruf tafellamp stijl wit

Wonderwall The Ghost

Magasin Skruf hanglamp gebreid wit (ook in zwart)

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>