Used before category names. Travel

citytrip Rotterdam deel II

citytrip Rotterdam deel II

citytrip rotterdam

citytrip rotterdam

citytrip rotterdam

citytrip rotterdam

citytrip rotterdam

citytrip rotterdam

citytrip rotterdam

IMG_3696-001

citytrip rotterdam

citytrip rotterdam

citytrip rotterdam

citytrip rotterdam

citytrip rotterdam

citytrip rotterdam

citytrip rotterdam
Citytrip Rotterdam deel II

Onze tocht ging verder over de Coolsingel, langs de Koopgoot richting de Markthal. Imposant gebouw zowel van binnen als buiten, zoveel te zien, ruiken en proeven. Achter de Markthal zijn we doorgelopen richting de Kubuswoningen. Omdat het ondertussen regende ben ik niet op het binnen terrein geweest om foto’s te maken. De Kubus woningen staan op de Kolk. Over de Binnenrotte zijn we naar de Meent gelopen waar naast prachtige winkels (onder andere Scotch & Soda voor kids) ook het cafe brasserie Dudok zit. Met de kids geen optie meer om naar binnen te gaan, de Markthal had al genoeg indrukken opgewekt. Volgende keer ga ik zeker wel naar Dudok maar dan een keer samen met mijn man.
Rotterdam heeft mijn hart gestolen en dan hebben wij nog maar een klein stukje gezien.

plattegrond rotterdam centrum

Voor blog citytrip Rotterdam deel I klik hier.

Fotografie Stephanie Koster

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
citytrip Rotterdam deel I

Leave a reply

Comments

Toevallig las ik afgelopen week in de krant dat Rotterdam weer helemaal ‘hot en hip’ is.
De markthal is prachtig!
Ik krijg zin om een bezoekje aan Rotterdam te plannen.

[…] toch een leuke stad! Vorig jaar deden wij dezelfde citytrip ook in de Herfstvakantie, zie hier en hier, echter dit keer hadden we mooier weer! Vorig jaar maakte ik foto’s van de dochter van mijn […]