Used before category names. Travel

citytrip Amsterdam part II

citytrip Amsterdam part II

Wat ik gisteren al zei, ik heb zondag zoveel foto’s gemaakt dat ik niet kon kiezen welke te plaatsen. Daarom een nog een tweede post… Morgen hebben we het weer over interieur 😉
Fijne avond allemaal!

Part II (photos) of our sunday trip to Amsterdam. Nice graffiti walls in the Spuistraat and Nieuwe Zijde.

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
citytrip Amsterdam part I

Leave a reply

Comments

Haha,..je laatste zinnetje. Morgen hebben we het weer over interieur. Erg grappig! Moet zeggen dat ik dit veel leuker vindt. Soms ben ik een beetje interieur moe,… en zijn dit soort blogs zijn veeeel leuker. Lekker gewoon enzo. Mag best wel meer hoor! Je foto's zijn leuk .
Jij ook een fijne avond,.

Wat een mooie foto's! Hopelijk hadden jullie het leuk in Amsterdam (ga even terug lezen!)

Superleuke foto's Stephanie..vooral die van Beer bij die muur graffiti van die politie agent…Ik vind Amsterdam ook altijd zo leuk, juist omdat je er niet woont is het altijd genieten van alles als je daar loopt..leuke eetcafeetjes en leuke winkeltjes..die mis ik echt hier in Leiden..en in Leiderdorp is het al helemaal niets..net Leimuiden..

Leuke foto's heb je gemaakt, Die bij die graffitimuur is superleuk. Die wil hij vast uitvergroot op zijn kamer. De Haarlemmerstraat vind ik ook altijd zo leuk.
Groetjes Pascale

Amsterdam is gewoon een prachtige stad! Dus je overload aan foto's snap ik wel! Haha! XO

Mooie plaatjes weer Steef…Leuk met je gezinnetje op pad…