Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

7 Comments on “Christmas time ~ Kerst in huize Koster

    1. Op de valreep nog een paar foto's van de boom, hij staat nu buiten in de sneeuw 🙂 de ballen vielen eruit omdat hij helemaal uitgedroogd was. Het zijn inderdaad mijn zussen, verschillend hé!? Fijne jaarwisseling komende week en het allerbeste voor 2015 gewenst! X

  1. Wat een leuke en gezellige foto's Stephanie! Lijkt me zo leuk om een zus te hebben, jullie hebben allemaal dezelfde oogopslag. Een heel erg goed en mooi 2015 gewenst, Pascale X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *